Ukrajina upozorila u koju bi narednu zemlju Rusija mogla poslati svoje trupe

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

:/:

Da mogli bi... Ali sumnjam da će im šta poslije vas ostati. Razvalju ih Ukrajinci k`o beba zvečku... A još sankcije.. Mmmm... Sláva Ukrayíni! Heróyam sláva!

Ma kakvi rusi

Ni u rusiju se nemogu vratiti a kamoli nekoga napasti. Kao vic

Hahahahahahahaha

Da mogli bi... Ali sumnjam da će im šta poslije vas ostati. Razvalju ih Ukrajinci k`o beba zvečku... A još sankcije.. Mmmm... Sláva Ukrayíni! Heróyam sláva! ka :/: Kako je u Luxemburgu, ramazan je? Svrati popu Šimi

Istina na istinu

Svi komentarišu slučaj pada drona - rakete koja je pala u Zagrebu nedavno, pa nije na odmet još jedan komentar. Odmah da kažem da je pomenuti dron "namjerno ignorisan" od strane svih uključenih aktera. Da je to tako nije teško dokazati. Sredinom osamdesetih godina prošlog vijeka radio sam u Varaždinu u centru za praćenje letova 32. mehanizovane divizije ( u to doba to je bila najmoćnija divizija u JNA, a ne JA koja je u Beogradu formirana pred raspad SFRJ). Načelnik te službe tada je bio potpukovnik Nalesnik. Pratili smo područje Sjeverne Italije, Austrije, Mađarske i pola SFRJ. Naglašavam da na tom području nije mogla poletjeti niti jedna letjelica a da mi nismo znali. Pametnom više ne treba ništa. Na sreću očito da je dron pao malo ranije i nije pogodio stvarni cilj. Može se samo zaključiti da je ovo bilo osmšljeno u jednom centru, da su svi akteri dobro uvezani i da su sve znali. Pošto je dron pao pedesetak metara ranije željeni cilj nije postignut. Dalji komentar nije potreban!

./.

Da mogli bi... Ali sumnjam da će im šta poslije vas ostati. Razvalju ih Ukrajinci k`o beba zvečku... A još sankcije.. Mmmm... Sláva Ukrayíni! Heróyam sláva! ka :/: Kako je u Luxemburgu, ramazan je? Svrati popu Šimi ka Hahahahahahahaha<< jaraniko, brz si sa komentarom k`o ruski padobranac u taktičkom povlačenju... Buhahahaha Sláva Ukrayíni! Heróyam sláva!

:=:

Ljudi.. Panika me uhvatila.. Ne znam koji mi je quratz danas.. Evo gledam snimke gradova koje je Ukrajinska armija oslobodila od ruskih zvijeri.. Gledam, ovu poginulu rusku djecu koje je zločinac poslao da budu "vojnici"... Na momente mi je bilo žao rusa,, Ma koji mi je quratz... SLAVA UKRAJINI. SLAVA HEROJIMA. SMRT NEPRIJATELJU!

mile je čkapi

Da mogli bi... Ali sumnjam da će im šta poslije vas ostati. Razvalju ih Ukrajinci k`o beba zvečku... A još sankcije.. Mmmm... Sláva Ukrayíni! Heróyam sláva! ka :/: Kako je u Luxemburgu, ramazan je? Svrati popu Šimi ka Hahahahahahahaha<<___ Ma stipu ba Luksemburg... Nego, znaš li ti đe je zapelo sa četnitetskom vojskom? Zna li se šta? Onaj 183 541 259 877 351 referendum kad će biti raspisan? Zna li se šta? Jel`

/ Najnovije