Ukrajina: Korumpirani zvaničnici ukrali 40 miliona dolara namijenjenih kupovini oružja

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Juka

SDA šablon uzeli.

Ma nije to moguce!

Ukri su zlato, a dok Rusi su ono najgore.

To je rupa bez dna

i pitanje je da li ce Trump je zatrpati

Sitnica

Kad je riječ o ukrajini to je sitnica,jer ako se ne radi o miljardama to onda nije ništa. Radio sam sa njima i to je nevjerojatno koliko je u njima usađena korupcija,mito i svaka moguća prrvara.

I bi oravda

Isto sranje ko i u bisni za vrijeme rata,sda psi 80% nivca pokrali,al sabur dolazi vrijeme obracuna s sda lopivskim famelijama,znamo vas sve,u svakom gradu ko ste bili i sta ste danas i koliko ste opljackali.

Trezor efendija

Sta bi sa onim Bakirovim vrecama zlata?

/ Najnovije