Ukrajina je osvojila krucijalno čvorište plinovoda: Šta to znači za Europu?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Plin koji stize u EU je i dalje ruski, preko Azera

Nakon sto je propala suluda ideja u ukapljenom plinu iz homerike koji bi se prevozio tankerima (!), (a zasto ne i luksuznom biznis klasom u avionima?) :)), ostala je jos samo ova opcija preko Azerbejdzana. Trenutno Rusi prodaju plin Azerima SKUPLJE nego sto prodaju direktno EU, pa Azeri ugrade na to jos svoju marzu i posalju EU, a to sve na kraju platimo mi, koji dopustamo da nas vode pagliacci... Ajd uzdravlje, javit cu se poslije sa novim informacijama. :)

Borac sa Žuči

Ništa ne znači. Plin je i dalje ruski i u Rusiji se i dalje ispumpava. Ko će jednu mjernu podstanicu kontrolisati u ovom slučaju ništa ne znači.

SLAVA IZRAEL SLAVA BENJAMIN SLAVA AMERICI

Zatvorite i tomi cemo pocrkatiu evropi ne treba nam plin nama posaljite samo EU NACISTIMA oni ce i vas da uniste jos malo pa su gotovi sa unistavanjem posle toga ce da izgrade sagrade sve poruseno ............UKRAJINA CE BITI NOVA NAZI DRZAVA PODIJELICE JE SVI SVAK SVOJ DIO ISTOK ZAPAD to ce sve biti na fin nacin SJEVER JUG SVEDSKA CE PRVA POCETI DA GRADI i PRVA CE i DOBITI SVOJ DIO UKRAJINE svi CE MOCI DA JE MUZU i IZMUZU DOKLE GOD IMA I PLINA I OSTALOG ......................UKRAJINA VISE NIKADA NECE BITI UKRAJINSKA ........a sta mislis sto vama pomaze toliko nazi EU?????????????

samo vi sve zatvorite GOSPODINE Benjamin

dajte hitleru scholzu i njegovim nazistima u EU oni su kod vas to sazluzili time sto su ubili sve jevreje u Ukrajini za vrijeme drugog svjetskog rata i ukrajncu su bili nacisti isto HITLER JE UBIO SEDAMDESETPET HILJADA VAS JEVREJA KOD KIJEVA ZA SEDAM DANA ...........DAJTE VI SAMO NACISTIMA ONI VAS VOLE SVE DOK JEDNOG DANA ............................................... UKRAJINA CE BITI KRAVA KOJU CE SVI MOCI DA MUZU I NEKA CE ............ SCHOLZ CE SIGURNO DOBITI DIO UKRAJINE KOJI GRANICI SA RUSIJM DA MOZE DA BACE BOMBICE NA RUSIJU I IZAZIVA RAT ....................UKRAJINA NIKADA NECE BITI UKRAJINSKA BICE i u NATO ALI NECE BITI UKRAJINSKA

zalosno da jevreji vode rat protiv Rusije

Ukrajinci jevreji vode rat protiv Rusije to je zalosno TRAMP JE JEVREJ ON BI TREBAO TO DA ZAUSTAVI .....................SLAVA IZRAEL SLAVA AMERICI SLAVA TRAMP

/ Najnovije