Ukrajina je izgubila ključnu utvrdu: Vojnici odbili ići na zadatak, zapovjednik počinio samoubistvo

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rusija mlati komplet natron udruzen sa ukrajinom.

Bravo Rusi, a moja iskrena sucut europskim poreskim obveznicima za nove milijarde koje ce im humerikunjci na platformi natrona, a preko marionetskih politicara otet iz dzepova. To nece nista promijenit. Natron nema vojsku sposobnu za ratovanje. Nisu je imali ni Rusi, ali je DANAS imaju, nakon 2 godine vjezbanja. Humerika, kao okosnica natrona je uspjela u svoj povijesti svog postojanja pobijedit hrpu uzgajaca ovaca u Afganistanu, dvije vojnicki osrednje drzave Irak i Libiju i to zato sto su obje na pustinji pa moze mehanizacijom i to je to. Ostalo su pogubili, a narocito je bolan ostao poraz u Vijetnamu - suma nije kao pustinja za ratovanje mehanizacijom, tu treba motivirana vojska, a to humerikunjci (kao okosnica natrona) nemaju.

M A T E R TI DEGENERIČNU J E B E M ŠUGO SMDRLJIVI

Bravo Rusi, a moja iskrena sucut europskim poreskim obveznicima za nove milijarde koje ce im humerikunjci na platformi natrona, a preko marionetskih politicara otet iz dzepova. To nece nista promijenit. Natron nema vojsku sposobnu za ratovanje. Nisu je imali ni Rusi, ali je DANAS imaju, nakon 2 godine vjezbanja. Humerika, kao okosnica natrona je uspjela u svoj povijesti svog postojanja pobijedit hrpu uzgajaca ovaca u Afganistanu, dvije vojnicki osrednje drzave Irak i Libiju i to zato sto su obje na pustinji pa moze mehanizacijom i to je to. Ostalo su pogubili, a narocito je bolan ostao poraz u Vijetnamu - suma nije kao pustinja za ratovanje mehanizacijom, tu treba motivirana vojska, a to humerikunjci (kao okosnica natrona) nemaju. ka Rusija mlati komplet natron udruzen sa ukrajinom. ___USRED ŽVALJA TIH DOKOLIČARSKIH GADNIH ! NEK SI TI JOŠ TAJ LAJK OPALIO SAMOM SEBI DEGENU DEVIJANTNI ONAJ SMRDAVI !

KOOOJIII LAJK JEBEM TI MATER U USTA VISE!

___USRED ŽVALJA TIH DOKOLIČARSKIH GADNIH ! NEK SI TI JOŠ TAJ LAJK OPALIO SAMOM SEBI DEGENU DEVIJANTNI ONAJ SMRDAVI ! ka M A T E R TI DEGENERIČNU J E B E M ŠUGO SMDRLJIVI

J E B E M LI TI RODITELJE BESPOSLIČARSKE FAŠISTO

ka KOOOJIII LAJK ***** TI ***** ****** VISE! ___USRED ŽVALJA TIH DOKOLIČARSKIH GADNIH ! NEK SI TI JOŠ TAJ LAJK OPALIO SAMOM SEBI DEGENU DEVIJANTNI ONAJ SMRDAVI !

BIJEDNI DOKOLIČARSKI FAŠISTA

SVE JE TO JEDAN JEDINI KRETENČIĆ . SVAKI OD OVIH FAŠISTIČKIH KOMENTARA JE NJEGOV. SVAKI. TO JE NEKAKAV JADOVAN U NEKOJ PODSTANARSKOJ SOBICI U PRI PIZ DINI KOJI SVOJE SLOBODNO VRIJEME KORISTI SAMO ZA OVO, JER JE ON USTVARI SAMO OVO. BEZNAČAJNO SLOVO NA JOŠ BEZNAČAJNIJIM KOMENTARIMA. NI BRIGE, NI ŠKOLE, NI LJUDSKOSTI NI PAMETI. OVO MU JE ŽIVOT. JA SAM OVDJE SAMO DA BI NJEMU KENJO PO GLAVI KAD IMAM VREMENA, NIZBOČEGA DRUGOG. NA RADIOSA SE POTPISUJE SA ADI, HAHA, XXX. PANZER, RALLE I JOŠ METAR OVIH GUEST NICKOVA. JADNIK I KREZAVI KLOŠAR KOJI BI DA SVOJ RETARDIRANI MOZAK POISTOVJETI SA SVAKOM KO OVO ČITA. FAŠIZAM NIJE MRTAV, ALI JE U SVIM SISTEMIMA NA KRAJU IZGUBIO, PA ĆE I TAJ BIJEDNIK ZAVRŠITI KAO I NJEGOVI HITLEROVSKI PRECI.

Nije

Nije se on ubio, ubili ga njegovi vojnici.

Izgleda da se bas samoubio.

Nije se on ubio, ubili ga njegovi vojnici. ka Nije ................. Nakon sto je dobio naredjenja od svojih pretpostavljenih, naredjenja koja nikako nisu bila relisticna niti ostvariva, covo se zatvorio u ured i ubio.

/ Najnovije