Uhapšeni tinejdžeri: Mučili muškarca i sve prenosili uživo na Facebooku

Radiosarajevo.ba
Uhapšeni tinejdžeri: Mučili muškarca i sve prenosili uživo na Facebooku
Na internetu se pojavio uznemirujući snimak na kojem se vidi kako četvero tinejdžera muči vršnjaka – sve su to prenosili uživo na Facebooku...

Dva mladića i dvije djevojke, svi imaju 18 godina, uhapšeni su i nalaze se u pritvoru.

 

Jezivi snimak traje oko 30 minuta, i na njemu se vidi muškarac koji je svezan u ćošku prostorije. Kako je objavljeno, mladić ima smetnje u mentalnom razvoju, a tinejdžeri ga udaraju, šutaju nogama, skidaju kožu s glave, gase cigarete po njegovim ranama...

 

Guardian javlja da se u jednom trenutku čuje kako jedan od napadača govori: “Je*o Trumpa, je*o bijelce...”. Jedan od mladića govori kako će ga “mučiti dok ne crkne”, dok drugi dodaje, “znači, ovdje ćemo imati ubistvo”.

 

Jedan od načelnika policije u Chicagu Eddie Johnson izjavio je kako će se pobrinuti da četvorka bude suočena s najtežom optužnicom.

 

Doznaje se i kako je žrtva išla u školu s jednim od napadača. Inače, mladića su držali zatočenog oko 24 sata. Policija ga je pronašla u utorak na ulici, dezorijentiranog i teško povrijeđenog.

 

Snimak se nalazi na ovom LINKU, ali upozoravamo čitatelje da je izrazito uznemirujući...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije