Umrla tokom Facebook prijenosa uživo: Prijatelji i sinčić sve gledali

Radiosarajevo.ba
Umrla tokom Facebook prijenosa uživo: Prijatelji i sinčić sve gledali
Mlada majka dvoje male djece razgovarala je preko Facebookovog live videa s prijateljima kada je iznenada umrla.

Keiana Herndon je 28. decembra s jednogodišnjim sinom Ryleejem u naručju preko Facebook prijenosa uživo razgovarala s prijateljima iz kuće svoje prijateljice.

Objašnjavala je kako se želi vratiti u školu i nastaviti školovanje kad je odjednom počela brisati lice i tresti glavom, piše KATV.

Njena teta Barbara Johnson primijetila je da se ponaša neobično.

"Počela je praviti čudne pokrete glavom, brisala se i tresla, zatim je pala na leđa, a Rylee je uzeo telefon u ruke i počeo se igrati s njim. U pozadini se čuo nekaka izdisaj, pa onda još jedan… Ništa više nisam čula.", rekla je Johnson.

Posljednja scena koja je emitirana preko Facebooka bila je Keianina prijateljica koja je utrčala u sobu i nazvala hitnu pomoć.

Keianu odmah su prebacili u bolnicu, no nije joj bilo spasa.

Njen otac Richard Herndon kaže da nije pogledao video i da ga nema još snage pogledati, piše Daily Mail.

Herndon je radila u centru za rehabilitaciju i bila je sklona bilježenju privatnog života na društvenim mrežama. Međutim, njeni prijatelji u šoku su promatrali šta se događa, a video je naknadno pobrisan s Facebooka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije