Udar na srce Rusije. Pogledajte prve fotografije nakon napada u Moskvi, ljudi vrištali u panici

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bravo

Neka fašistička bagra osjeti kako je kad se gine.Samo udrite samo jako

Bosanac

Slava Ukrajini smrt rusima i srbima poganim

BRAVO UKRAINCI

SAMO KOKAJTE STOKU ZLOČINAČKU OKUPATORSKU

Vrijeme je

Sad je na redu nuklearno oruzje.Putin,biden su prozivjeli ,pa kuri ih bolac za planetu i vrijeme je za nuklearno oruzje.

Himars

Neka osjete jadovi ruski kako je .... na redu je Himars neka se moskva trese

Ja se onom Putinu divim...

Koliko covjek ima takta i strpljenja, a moze zgromit te fasiste ukrajinske za 15 minuta.... Pa izdrzavao je ameroukrajinske fasiste 10 godina, nije ni trepnuo... Prava ruska snaga, medjed. Zipa kad ga jednom dobro razljutis! Sjetimo se 45 i Staljinovih u Berlinu, pazite se gadovi....

Strategija

Samo se vi igrajte i "cackajte mecku"... Pa kad Putin rokne par nuklearnih, onda cete kmecati da vam pomogne Hamerika.

Jen ao te on , zadivljeno

Koliko covjek ima takta i strpljenja, a moze zgromit te fasiste ukrajinske za 15 minuta.... Pa izdrzavao je ameroukrajinske fasiste 10 godina, nije ni trepnuo... Prava ruska snaga, medjed. Zipa kad ga jednom dobro razljutis! Sjetimo se 45 i Staljinovih u Berlinu, pazite se gadovi.... ka Ja se onom Putinu divim...

Error

Koliko covjek ima takta i strpljenja, a moze zgromit te fasiste ukrajinske za 15 minuta.... Pa izdrzavao je ameroukrajinske fasiste 10 godina, nije ni trepnuo... Prava ruska snaga, medjed. Zipa kad ga jednom dobro razljutis! Sjetimo se 45 i Staljinovih u Berlinu, pazite se gadovi.... ka Ja se onom Putinu divim... Slazem se .Ziva istina. Sto djelo govori i vice to ne moze ni jedna rijec usminkano medijska vrlo jasno se vidi ko je ko tu.

***

***

***

***

/ Najnovije