Ubio majku svog djeteta i istetovirao datum ubistva uz stravičnu poruku

Radiosarajevo.ba
Ubio majku svog djeteta i istetovirao datum ubistva uz stravičnu poruku
/ Dominik Riedl
Dominik Riedl, 22-godišnji njemački državljanin, koji je ubio svoju djevojku prije mjesec dana tako što ju je zaklao, uhapšen je u Španiji u ljetnom odmaralištu Lloret de Mar.

Kako piše Daily Mail, njega je španska policija uhapsila nakon što ga je identificirala po tetovaži na ruci na kojoj je, kako se pretpostavlja, istetovirao datum kada je počinio ovaj gnusni zločin.

Naime, njemačka policija je objavila fotografije muškarca kome se ne vidi lice, ali se vidi istetovirana nadlaktica na kojoj piše ime Lisa, njen datum rođenja i datum za koji se vjeruje da je datum njene smrti uz poruku "gracias por todo", odnosno "hvala za sve".

Uhapšeni Dominik Riedl, je još uvijek iz nepoznatih razloga, zaklao svoju djevojku Lisu H. i ostavio njeno tijelo u kesama za smeće u svojoj kući u Njemačkoj prošlog mjeseca.

Ubica je pobjegao u Španiju s njihovim 18-mjesečnim sinom, a sa sobom je ponio i mobitel svoje djevojke da bi mogao da zavara trag policiji. 

Španska policija objavila je da je dečak pronađen tokom hapšenja i odveden nadležnim organima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije