Ubijena pjevačica, zvijezda showa The Voice

Index.hr
Ubijena pjevačica, zvijezda showa The Voice
Pinterest / Christina Grimmie
Christina Grimmie, 22-godišnja natjecateljica američkog "The Voicea" i zvijezda YouTubea, upucana je u koncertnoj dvorani The Plaza Live tokom potpisivanja autograma.

Njen brat nasrnuo je na napadača i uspio ga oboriti na zemlju, ali napadač se unatoč tome uspio upucati, tvrdi policija.

Grimmie je tamo nastupila s punk bendom Before You Exit, a još uvijek nije poznat identitet napadača niti zašto je napao pjevačicu naoružan s dva pištolja. Svjedoci su za Orlando Sentinel izjavili da su čuli pet pucnjeva, a Josh Call koji se našao u blizini, prvi je dotrčao do njena tijela i vidio da je upucana u glavu i da je još jedna osoba ranjena.

"Napadač je ležao u lokvi krvi, a lice mu je bilo potpuno razneseno. Nitko to nije očekivao. Bilo je užasno", govori Call.

Pjevačicu je tokom šeste sezone showa obučavao Adam Levine, a na kraju je završila na trećem mjestu. Ipak, Grimmie je već bila relativno popularna zahvaljujući obradama pjesama koje je na YouTubeu počela objavljivati još kao 15-godišnjakinja.

Pjevačica je preminula u bolnici, a njezin predstavnici zamolili su medije da poštuju privatnost njezine obitelji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije