Ubijen vođa Hamasa Ismail Haniyeh

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

Na ovom počivaju sve doktrine cionista

Kontroverzni citati iz Talmuda „Jevreji se nazivaju ljudskim bićima, ali nejevreji nisu ljudi. Oni su zveri.” – Talmud: Baba mezia, 114b “Akum (nejevrej) je kao pas. Da, sveto pismo uči da se više poštuje pas nego nejevrej.” – Ereget Raši Erod. 22 30 “Iako je Bog stvorio nejevreje, oni su i dalje životinje u ljudskom obliku. Ne dolikuje Jevreju da ga služi životinja. Stoga će ga služiti životinje u ljudskom obliku.” – Midrasch Talpioth, str. 255, Varšava 1855 “Trudna nejevrejka nije ništa bolja od trudne životinje.” – Coschen hamischpat 405 “Duše nejevreja potiču od nečistih duhova i zovu se svinje.” – Jalkut Rubeni gadol 12b „Iako ne-Jevrej ima istu strukturu tela kao Jevrej, oni se porede sa Jevrejem kao majmun sa čovekom.” – Schene luchoth haberith, str. 250 b “Ako jedete sa nejevrejima, to je isto kao i jesti sa psom.” – Tosapot, ****mot 94b „Ako Jevrej ima nejevrejskog slugu ili sluškinju koja umre, ne treba izražavati simpatije prema Jevreju. Trebalo bi da kažete Jevrejinu: „Bog će nadoknaditi 'tvoj gubitak', kao da mu je uginuo jedan vol ili magarac.” – Jore dea 377, 1 “Seksualni odnos između nejevreja je kao odnos između životinja.” – Talmud Sanhedrin 74b “Dozvoljeno je uzeti tijelo i život nejevreja.” – Sepher ikkarim III c 25 “Zakon je ubiti svakoga ko negira Toru. Kršćani pripadaju onima koji negiraju Toru.” – Coschen hamischpat 425 Hagah 425. 5 „Jeretik nejevrejin kojeg možete direktno ubiti vlastitim rukama.” – Talmud, Abodah Zara, 4b

Nope. Cionisti preziru Toru i Talmud vlahanderu

>>Kontroverzni citati iz Talmuda „Jevreji se nazivaju ljudskim bićima, ali nejevreji nisu ljudi. Oni su zveri.” – Talmud: Baba mezia, 114b “Akum (nejevrej) je kao pas. Da, sveto pismo uči da se više poštuje pas nego nejevrej.” – Ereget Raši Erod. 22 30 “Iako je Bog stvorio nejevreje, oni su i dalje životinje u ljudskom obliku. Ne dolikuje Jevreju da ga služi životinja. Stoga će ga služiti životinje u ljudskom obliku.” – Midrasch Talpioth, str. 255, Varšava 1855 “Trudna nejevrejka nije ništa bolja od trudne životinje.” – Coschen hamischpat 405 “Duše nejevreja potiču od nečistih duhova i zovu se svinje.” – Jalkut Rubeni gadol 12b „Iako ne-Jevrej ima istu strukturu tela kao Jevrej, oni se porede sa Jevrejem kao majmun sa čovekom.” – Schene luchoth haberith, str. 250 b “Ako jedete sa nejevrejima, to je isto kao i jesti sa psom.” – Tosapot, ****mot 94b „Ako Jevrej ima nejevrejskog slugu ili sluškinju koja umre, ne treba izražavati simpatije prema Jevreju. Trebalo bi da kažete Jevrejinu: „Bog će nadoknaditi &amp;#039;tvoj gubitak&amp;#039;, kao da mu je uginuo jedan vol ili magarac.” – Jore dea 377, 1 “Seksualni odnos između nejevreja je kao odnos između životinja.” – Talmud Sanhedrin 74b “Zakon je ubiti svakoga ko „Jeretik nejevrejin kojeg možete direktno ubiti vlastitim rukama.” – Talmud, Abodah Zara, 4b ka Na ovom počivaju sve doktrine cionista<< Cionisti su sljedbenici kabale. Lurijanske preciznije.

Adi

***

A je li

***

***

***

***

***

***

***

Nadimak...

Idemo satanyahua rijesiti...hajde Iran....hajdeee

***

***

Borac sa Žuči

Dokumenti i svjedočenja do kojih je došao list Haaretz otkrivaju da je operativna naredba Hannibal, koja nalaže upotrebu sile kako bi se spriječilo odvođenje vojnika u zarobljeništvo, bila primijenjena u tri vojna objekta u koja se infiltrirao Hamas, potencijalno ugrožavajući i civile. Očito da je 7.10.2023. izraelska vojska pobila više jevreja od Hamasa. (Spaljeni automobili na mjestu održavanja koncerta, s automatskim puškama to se nije moglo) Šta je Hanibalova direktiva? Direktiva, poznata i kao Hanibalova procedura ili Hanibalov protokol, je izraelska vojna doktrina koja predviđa upotrebu maksimalne sile u slučaju otmice vojnika. “Otvarat ćete vatru bez ograničenja, kako biste spriječili otmicu”, pri čemu se upotreba sile provodi čak i uz rizik da se ubije zarobljeni vojnik. Osim pucanja na otmičare, vojnici mogu pucati na raskrsnice, puteve, autoputeve i druge puteve koje protivnici mogu provući kidnapovanog vojnika. Izraelska vojska je negirala tumačenje direktive koja dozvoljava ubijanje njihovih kolega vojnika, ali izraelski vojnici, shvatili su to kao dozvolu da rade upravo to, jer je to više nego scenarij u kojem je vojnik zarobljen. Direktiva se usmeno dijeli kao naredba komandantima jedinica. “Nikad se ne dijeli u obliku pisane naredbe ili teksta, takvo je pravilo”. Normalno da će ovaj p***portal ovo da obriše. Međutim istina se nikad nije mogla sakriti, pa i genocid nad palestincima.

Ivan Grozni

Evo plaćem cijelo jutro, ne mogu da se smirim, uzalud sam pio Apaurin i Valijapan. Potresen sam pravo, ono kao kad je umro drug Tito, najveći sin na cijelom dunjaluku.

***

***

/ Najnovije