U padu aviona poginuo slavni producent skupa sa porodicom

1
Radiosarajevo.ba
U padu aviona poginuo slavni producent skupa sa porodicom
Foto: Instagram / Velika tragedija

Portorikanski muzički producent Flow La Movie poginuo je zajedno sa suprugom, sinom i još šest osoba nakon što se njihov privatni avion srušio i zapalio tokom prinudnog slijetanja u Dominikanskoj Republici.

Umjetnik, zvani Jose Angel Hernandez, 38, bio je u avionu Gulfstream IV kada je u srijedu poletio s međunarodnog aerodroma La Isabela namijenjen Orlandu na Floridi, ali je 15 minuta kasnije naišao na probleme i srušio se na obližnjem međunarodnom aerodromu Las Americas, Dailymail.

Zajedno sa Hernandezom, nesreća je odnijela živote njegove supruge Debbie Von Marie Jimenez Garcia (31) i sina Jaydena Hernandeza (4).

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Hernandez je stekao slavu po svojim urbanim hit pjesmama, uključujući 'Te Bote' sa latinoameričkim senzacijama Bad Bunny i Ozuna.

Producirao je i uložio u desetine koncerata za latino repere i pjevače na Floridi i širom Latinske Amerike.

U nesreći su poginula i tri člana posade, uključujući venecuelanskog pilota Luisa Alberta Eljurija Tankreda (47), dominikanskog kopilota Emilija Herera (32) i dominikanske stjuardese Veronike Estrele (26).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije