U frižideru napuštenog puba pronađeno tijelo muškarca iz Londona

0
Radiosarajevo.ba
U frižideru napuštenog puba pronađeno tijelo muškarca iz Londona
Foto: BBC / Užas u Londonu

Tijelo muškarca koje su u oktobru pronašli u zamrzivaču napuštenog londonskog puba, tamo je možda bilo godinama, objavila je policija koja je tek sada potvrdila kako se radi o nestalom Royu Biggu, prenosi Independent.

Bigg je nestao u februaru 2012. godine, a njegovo tijelo pronašli su građevinski radnici u napuštenoj zgradi londonske općine Newham.

Muškarca su uspjeli identifikovati tek preko zubnog nalaza, a vjeruju kako je Bigg imao oko 70 godina kad je preminuo. Policija traži i pomoć građana kako bi prikupili više informacija o muškarcu.

Objavljena prognoza za naredne dane: Za vikend temperature i do 27 stepeni

Objavljena prognoza za naredne dane: Za vikend temperature i do 27 stepeni

Tačan uzrok smrti još uvijek nisu uspjeli utvrditi obdukcijom tijela, pišu 24sata.

Bigg rođen 8. septembra 1944. godine, a od građana mole za bilo kakve informacije kako bi riješili misteriju njegove smrti.

"Ako uspijemo pronaći nekoga ko ga je poznavao, moći ćemo stvoriti sliku o njegovom životu i navikama, ali i o tome kada je zadnji put viđen. Nije bitno ako ste bili poznanici ili dugogodišnji prijatelji, bilo kakva informacija može se pokazati presudnom", kaže inspektorica Kelly Allen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije