Pronađeno tijelo glumice Lindsey Pearlman: Posljednji put viđena u Hollywoodu

0
Radiosarajevo.ba
Pronađeno tijelo glumice Lindsey Pearlman: Posljednji put viđena u Hollywoodu
Foto: Instagram / Lindsey Pearlman

Američka glumica Lindsey Pearlman pronađena je mrtva prošlog petka u Los Angelesu.

43-godišnja glumica, poznata po ulogama u televizijskim serijama Chicago Justice i Empire, pronađena je nekoliko dana nakon što je prijavljen njen nestanak.

"Danas oko 8 sati i 30 minuta policajci u području Hollywooda odgovorili su na poziv za istragu smrti u Aveniji Franklin i Aveniji North Sierra Bonita. Ured mrtvozornika okruga Los Angeles je potvrdio da se radi o Lindsey Erin Pearlman', navodi se u saopćenju losanđeleške policije. Uzrok smrti zasad nije poznat", prenosi CNN.

Admir Čavalić: 'Protiv sam neradne nedjelje, ima drugih načina kako pomoći radnicima'

Admir Čavalić: 'Protiv sam neradne nedjelje, ima drugih načina kako pomoći radnicima'

Glumica se 13. februara nije vratila kući, a njena porodica i prijatelji odmah su zatražili pomoć u njenom pronalaženju.

Posljednji put je viđena u Hollywoodu, nekoliko kilometara od mjesta gdje je pronađeno njezino tijelo, navodi policija.

Brzo se oglasio i njen suprug Vance Smith kako bi otkrio da je pronađena te poručio da je "potpuno slomljen", piše Story.hr.

"Neopisivo sam tužna što mogu izvijestiti da su pronašli Lindsey, no bilo je prekasno. Nemam drugih informacija o mjestu ili okolnostima", kratko je na Twitteru poručila njena sestra Savannah Pearlman.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije