U Austriji od februara obavezno vakcinisanje za starije od 18, evo kolike su kazne

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tam

Fasizam se dogada svjedocimo tomu a sutimo nek nam rade to sto rade jer radi svoje egzistencije mi prihvatamo sve kad obolite onda dzaba sve

'vamo kokice..

..pa da pregledamo novu epizodu triler serije Korooona...

.

Prije nego zaprde antivaxeri na sav glas: od 7,4 miliona stanovnika 5,8 miliona već ima kovid potvrdu. Ono što nema odbij one koji se ne mogu vakcinisati (sve trudnice, sve sa teškim alergijama...) ostaje maaaala manjina sastavljena od par nepismenih baba i gro migranata iz fukaraških zemalja. Ah, da, i par teških fašista hitlerovaca. Austrijski narod je ogromnom većinom odlučio, kome se ne sviđa: noga!

BH Fan

Hitler se tamo rodio, kolijevka fasizma i nacizma...

071

@Tam Neka ti u vakcinaciji vidiš fašizam, a ne vidiš ga tamo gdje jeste i raste već više od 30 godina. Sigurno si i manijakalni korisnik FB-a, i kada te neko pita da li ti smeta da neko raspolaže i trguje svim mogućim informacijama o tebi, ti odgovoriš da nemaš šta da kriješ. Fakat i nemaš.

/ Najnovije