Turska će blokirati ulazak Švedske i Finske u NATO? Reagovala Amerika

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NORVESKA JE JEDINA DRZAVA KOJA MOZE IZDRZATI

BEZ RUSKIH SIROVINA OVE OSTALE SVEDSKA I FINSKA BICE SIROMASNE AMERIKA POGOTOVU ......ONI SU VEC PROSJACI NIKAD AMERIKANAC NIJE REKAO KOLIKO SVIJET ZAVISI OD RUSIJE NIKAD SADA SE VIDI NIKO NEZAVISI OD AMERIKE ONI IMAJU SAMO ORUZJE A I TO SE JOS MALO ISPUCALO NJEMACKA CE BITI KAO PRIJEDRUGOG SVJESKOG RATA OSIROMASENA INDUSTRIJA CE NESTATI I SOCIJALNI SLUCAJEVI VRATICE SE U SVOJE DOMOVINE

Bosanac

Ovde ruskih navijaca komentatora fasisti genocidni zlocinacki navijaju za smrdljive ruse zivotinje agresivne ruske ko i srpske a zivotinje samo laju

Ekonomija

>>BEZ RUSKIH SIROVINA OVE OSTALE SVEDSKA I FINSKA BICE SIROMASNE AMERIKA POGOTOVU ......ONI SU VEC PROSJACI NIKAD AMERIKANAC NIJE REKAO KOLIKO SVIJET ZAVISI OD RUSIJE NIKAD SADA SE VIDI NIKO NEZAVISI OD AMERIKE ONI IMAJU SAMO ORUZJE A I TO SE JOS MALO ISPUCALO NJEMACKA CE BITI KAO PRIJEDRUGOG SVJESKOG RATA OSIROMASENA INDUSTRIJA CE NESTATI I SOCIJALNI SLUCAJEVI VRATICE SE U SVOJE DOMOVINE ka NORVESKA JE JEDINA DRZAVA KOJA MOZE IZDRZATI <<nevaljaj gluposti kad ne poznajes ekonomije drzava.amerika proizvodi toluko hrane da hrani pola zemaljske kugle,i to ne prodajom nego pimoci i donacijama.ko hrani palestince,da se pita islamskih zemalja davno bi pocrkali od gladi.oni im odrzavaju sistem.sto se tice ekonomije s amerikom nemoze niko i nece moci ni u buducnosti.rusi su obicne fukare ko i bosnjaci,rade za placu od 200 eura,dok oligarsi imaju po racunima milijarde eura i dolara.

Guest

Guest A sta velicate Rusiju sta oni jadnici imaju osim otimanja tudjeg. Valjda ste to osjetili na svojoj kozi Rusija-Srbija-entitet rs u BiH.

Guest

Guest @Ekonomija Sasvim ste u pravu USA ima i vkse nego sto ste nabrojali. U Rusiji redovi da se kupe grilon carape zenske zbog hladnoce itd.itd.etc.

Sasa

Ovo je poruka milanovicu da ih niko ne *** 3%. Od Turske traze izjasnjenje po ovom pitanju, onog narkica nisu ni culi.

Sasa

A budale covjeka cuj rusija hrani evropu haha

Pušite ga ruje!

.

/ Najnovije