Trumpu prijete smrću iz Irana: "Žele posijati haos u SAD-u"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jasta. Ocekuje se i snimanje filma

¨direct threat from Iran!¨

OMG

Ja stvarno ne znam zar ste toliko zaglupili svoj narod da vjeruju u ove budalastine. Svi znamo da samo trazite izliku da napadnete Iran.

Sarajevo bih

KOJI PSIHOPAT,UŽAS.

Kada

Ja stvarno ne znam zar ste toliko zaglupili svoj narod da vjeruju u ove budalastine. Svi znamo da samo trazite izliku da napadnete Iran. ka OMG Selis u Iran sa mrskog zapada?

Gost_Radio_Sarajeva

Radio Sarajevo prenosi Trumpove dezinformacije.

Slabo pismeni novinar

nije sad-u, već sad ...

Ne smiju oni direktno napast Iran!

Ja stvarno ne znam zar ste toliko zaglupili svoj narod da vjeruju u ove budalastine. Svi znamo da samo trazite izliku da napadnete Iran. ka OMG ...................... Iran je u BRICS-u, znam zasigurno da su Rusi tu ulozili podobro para, za Kineze ne znam tocno, ali iznenadilo bi me da nisu i oni, tu juesej ni pipnut ne smije jerbo sarmati su u stanju najvise pripravnosti zbog Ukrajine. Lukavije tu igra humer - on je mislio zavadit Izrael i Iran, pa na taj nacin, ispotiha.... Samo Putin ih procitao, pa ne da Iranu da zagrize udicu.

LAFO -iz irana-

mu ko fol prijete, zapravo je to izrael, hehe,.... baci na druge, hehe

IKS

...................... Iran je u BRICS-u, znam zasigurno da su Rusi tu ulozili podobro para, za Kineze ne znam tocno, ali iznenadilo bi me da nisu i oni, tu juesej ni pipnut ne smije jerbo sarmati su u stanju najvise pripravnosti zbog Ukrajine. Lukavije tu igra humer - on je mislio zavadit Izrael i Iran, pa na taj nacin, ispotiha.... Samo Putin ih procitao, pa ne da Iranu da zagrize udicu. ka Ne smiju oni direktno napast Iran! Od pet sarmata, cetiri su skiknula i samo je jedan poletio, i to krace od 5 minuta! Ako hoce Amerikance da uplase, onda bi morali od njih kupiti oruzje koje funkcionise! Rusima se smije cijeli svijet, osim vas retardiranih srba i bjelosrba! Samo se ti bojis ****jivih Rusa, portalski bijednice!

IKS

... a ja cu polako da pakujem za Anadoliju, Ruse ja ovdje ne docekivao....

Jerbo,hahahahahaha

...................... Iran je u BRICS-u, znam zasigurno da su Rusi tu ulozili podobro para, za Kineze ne znam tocno, ali iznenadilo bi me da nisu i oni, tu juesej ni pipnut ne smije jerbo sarmati su u stanju najvise pripravnosti zbog Ukrajine. Lukavije tu igra humer - on je mislio zavadit Izrael i Iran, pa na taj nacin, ispotiha.... Samo Putin ih procitao, pa ne da Iranu da zagrize udicu. ka Ne smiju oni direktno napast Iran! Jerbo, hahahahaha

/ Najnovije