Trump zastrašuje: 'Ako izgubim ove izbore, ta država će prestati postojati u roku od dvije godine'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Asker

Đaba ti pricas ,čifuti ce izgubiti kako god. Kad arapcune skontaju da se moraju ujedinit a ne placat islužena ****a od fudbalera milijardama a djeca po Gazi umiru od gladi

Hahahaha...

... kakav sarlatan, kandidat za predsjednika?? Da se upisas od cirkusa...

Ne pijem dok Paja vozi

***

forward trump

on je jedina nada za nas bošnjake i naše porodice od kosmeta do krajine

Ne pijem dok Paja vozi

***

Nadimak

Moooolimm vas imajte toliko poštovanja prema poslu koji radite i pregledajte tekst koji objavite. Uporno u istom tekstu imate ekavici i ijekavicu, i to vam se često deašava. Odlučite se kojim jezikom ćete pisati, budući da se sve busamo i branimo Bosanski jezik, mogli biste recimo pisati na Bosanskom, sumnjam da u Srbiji, ako kad kopiraju kakav tekst iz BiH, isti prepišu na Bosanskom A ako vam se baš posao za koji ste plaćeni radi lijevom rukom i radite ga tako što kopirate tekstove drugih portala, i toliko ste neobrazovani i previše gledate i čitate tekstove srbijanskih medija, budite ljubazni pa se bavite poslom koji nema veze sa novinarstvom ili pisanjem ikako. Budite ljubazni..

Dolazi sudnji dan ali nama dolazi

***

Pusti ti pricu o Izraelu!

Pobijedio ti ili Kemica, TVOJA tzv drzava ce propast u narednih 5 godina. Nikome nista ne mozete izvest osim prisilno, oruzje i municiju. Nekompetentni ste, preskupi. Citav vas ¨uspjeh¨ bazirate na petrodolaru i swiftu koji natjerava na promet preko dolarskog sistema, te na bezocnoj KRADJETINI svjetskih razmjera zlatnih rezervi drugih drzava! Kad ste zadnji put nekoj od drzava koja drzi svoje zlato kod vas u vasoj centralnoj banci vratili to zlato na njihov zahtjev? NIKADAAA! Ukrali, oteli, orobili. To ste vi humerikunci. Nacija bazirana na istrebljenju jedne citave rase, drzanju u ropstvu druge rase i odgovorna za pocetak 99% ratova iza WW2. Mene bi bilo stid bit humerikunac.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Bud

JEDNOM DALABU, UVIJEK ISTO....

Znaci

imamo jak razlog da podrzimo Kamalu.

/ Najnovije