Trump planira zabraniti ulazak mnogim muslimanima u SAD: "Zatvorit ćemo granicu"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫

Zabranit cemo i mi vama!,trebalo je davno.

protjeraj reisove

POBJEGULJE, OLAHAT

Jkm

Kakve sve budale hodaju ovim svijetom

RajvosaNYC

Tako je predsjednice!! Ja kao musliman se u potpunosti slazem. Sigurnist i antiterorizam na prvom mjestu. Moje djece pa onda svih ostalih gradjana.

BEHA apartheid

Bosnjo se vise sekira za Trampa nego za svoj standard, RS i H*** Bosnu! U torove, i nuciti koristiti dezodorans prvo!

tuner

glupan ne zna da je antisemitizam mrziti arape i jevreje

Guest

Narandzasti ogavni idiot koji pojma nema isto kao ovi nasi u BiH samo palamudi bezveze da se domogne stolice fujj koja stoka vlada Svijetom

Pseto razvratasto

Nije nas ni onako briga.I onako mi će mo sad uz druge sile jače da vas sravnimo Jer nećete više da nanesite zlo islamskim zemljama nit ubijati više muslimane.A i evropa neće biti pošteđena.Al prva od svih bit će sravnjena *****ka republika hrvatska.Mnogo ste se odlučili glumeći da ste vi bogovi na zemlji i dali sebi za pravo da možete uništavati i ubijati koga u kad želite

Dosta samo pogledat u FBiH, sve ti jasno!

Kakve sve b*** hodaju ovim svijetom ka Jkm

Svaki krscan koji navija za Izrael

Bosnjo se vise sekira za Trampa nego za svoj standard, RS i H*** Bosnu! U torove, i nuciti koristiti dezodorans prvo! ka BEHA apartheid Treba glavu roentgenom slikavat.

/ Najnovije