Trump: "Ako me ubiju, nadam se da će Amerika izbrisati Iran s lica Zemlje"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A pseto jedno

To je tebi plan.Pa pazi pseto jedno bolesno psihopato da amerikance bude izbrisana sa lica zemlje Ko si ti da ćeš odlučiti koje države i narod će da žive na zemlji.Bog je svoje ljude poslao na zemlju prave vjernike a vi cionisti SATANISTI čifutari fašisti ste sinovi demona i zlo uvijek nakraju izgubi.Mi smo svi uz Iran.Ako se svi stignemo Nestat će i Amerika i septička jama nazovi evropa

***

***

UBIT TE HOCE GARANT

AL ZA IRAN SI SE Z***O!

Oko

Slugo Sotonska dohvati Iran ako smiješ

Borac sa Žuči

To je tebi plan.Pa pazi pseto jedno bolesno psihopato da amerikance bude izbrisana sa lica zemlje Ko si ti da ćeš odlučiti koje države i narod će da žive na zemlji.Bog je svoje ljude poslao na zemlju prave vjernike a vi cionisti SATANISTI čifutari fašisti ste sinovi demona i zlo uvijek nakraju izgubi.Mi smo svi uz Iran.Ako se svi stignemo Nestat će i Amerika i septička jama nazovi evropa ka A pseto jedno Istorijski gledano svaka velika sila je propala, to je neminovan prirodni redoslijed dešavanja. Persija, Egipat, Carstvo Aleksandra velikog, Rim, Carstvo Karla Velikog (naslijedio ga Pipun mali, koja ironija), Velika Britanija (jedno vrijeme nad ovom silom sunce nikad nije zalazilo), Treći Rajh i td. Neminovno i Ameri će u jednom trenutku pasti, poput SSSR-a.

Bbbb

To bi ti i uradio da nemaju nuklearku, zato vj ameri i nedate arapskim zemljama nuklearke da ih mozete zauzeti kad vam bude ceif.

071

Eto koga Vucic kopira sa izmisljenim pokusajima atentata i nepostojecim prijetnjama. Ovakvi i*** su najdosadniji ljudi na svijetu. Izgleda nam se svete sto citav zivot moraju da kupuju prijatelje, zene a vjerovatno i kucne ljubimce moraju da podmicuju da sa njima provode vrijeme.

Ljiljan:VLASI SU TURSKA KOPILAD

Istorijski gledano svaka velika sila je propala, to je neminovan prirodni redoslijed dešavanja. Persija, Egipat, Carstvo Aleksandra velikog, Rim, Carstvo Karla Velikog (naslijedio ga Pipun mali, koja ironija), Velika Britanija (jedno vrijeme nad ovom silom sunce nikad nije zalazilo), Treći Rajh i td. Neminovno i Ameri će u jednom trenutku pasti, poput SSSR-a. ka Borac sa Žuči ZABORAVIO SI TURKE KOJI SU JAHALI VLAHINJE I Ṣ̌OKICE(ista su to gov na) OKO 720 GODINA!!

Eto ...

... ti predsjednika?!! Mirotvorac u kostima, hahaha

/ Najnovije