Tri američka vojnika ubijena, deseci ranjeni u napadu dronovima u Jordanu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ono dodje nekome pred obalu

oko 12.000 km od sopstvenog doma, pa kad ga ovaj malo bocne, onda ono brunda.... WTF?? Stay back home, nobody is attacking you! You attack others!! Vojnici, izdrzite jos malo, ubrzo ce Trump doc ponovo na vlast, pa cete natrag, kucama.

Varikinom protiv Corone

oko 12.000 km od sopstvenog doma, pa kad ga ovaj malo bocne, onda ono brunda.... WTF?? Stay back home, nobody is attacking you! You attack others!! Vojnici, izdrzite jos malo, ubrzo ce Trump doc ponovo na vlast, pa cete natrag, kucama. ka Ono dodje nekome pred obalu Jedini razlog zašto rusofilske botine podržavaju Trumpa je nada da će im omogućiti nove pozicije u izgubljenim ratovima za teritorije... čede na prvom mjestu, za njima uje, a ni baljama (sda) nije mrsko nakon izgubljene političke pozicije. Za njima u redu stoji Orban sa mokrim snom o velikoj Mađarskoj i ostali mali prikriveni autokrati. Kad cujem argument od ovih da Trump nije zapoceo nijedan rat. Naravno, osim samo što nije izazvao građanski u SADu. A sad ovo administrator briše, ko da gledam.

mile dodik lično:

izražavam svoje najiskrenije i najdublje saučešće!

Svudasu

Dakle,šta rade u svim tim državama bliskog istoka i šire,je li to možda utah,nebraska,carolina,giorgia,virginia i tako dalje u svakoj od 50 država ili su pretjerali sa svojom ulogom u svim zemljama svijeta ?

Ono sto sam

Govorio se pocelo obistinjavagi a to je da su kroz izrael dodatno navukli mrznju na sebe i da ce se svakim danom sve vise desavati ovakve stvari...pa cak i u njihovom dvoristu

Ne pijem dok Paja vozi

Dakle,šta rade u svim tim državama bliskog istoka i šire,je li to možda utah,nebraska,carolina,giorgia,virginia i tako dalje u svakoj od 50 država ili su pretjerali sa svojom ulogom u svim zemljama svijeta ? ka Svudasu A šta rade OS BiH u Avganistanu je to Sarajevo Mostar Zenica itd

Alija

Alahhu EKBER

Sasa

FYI baza je u Siriji gdje je USA ilegalno.

Bravo jordanci

Zločinačku bagru koja podržava ubijanje palestinaca treba kazniti šti više

/ Najnovije