Tragedija u Wimbledonu: U nesreći poginulo dijete, povrijeđeno osam osoba

0
Radiosarajevo.ba
Tragedija u Wimbledonu: U nesreći poginulo dijete, povrijeđeno osam osoba
Foto: Screenshot / Youtube / Nesreća u Wimbledonu

Automobil je danas udario u zgradu osnovne škole za djevojčice uzrasta od četiri od 11 godina u Wimbledonu i u udesu je poginulo jedno dijete, a povrijeđeno osam osoba, među kojima šestoro djece.

Britanska policija je saopštila da je reagovala poslije ozbiljnog sudara koji se dogodio kod osnovne škole u Wimbledonu, u južnom Londonu i istakla da ne vjeruje da je riječ o terorističkom aktu, prenose Nezavisne.        

"Pozvani smo danas u 09.54 sati i obaviješteni da je automobil udario u zgradu škole za djevojčice, uzrasta od četiri od 11 godina, u Kemp Rodu", navela je londonska policija u saopštenju i dodala da je nekoliko povrijeđenih zbrinuto na licu mjesta.

Djevojčica (6) pala sa 13. sprata i preživjela

Djevojčica (6) pala sa 13. sprata i preživjela

Londonska hitna pomoć, uključujući helikopter hitne pomoći i vatrogasce, odmah su došle na lice mjesta.

"Ne tretiramo ovaj incident kao akt povezan sa terorizmom", saopštila je londonska policija.

Istraga o incidentu je u toku, vozač automobila koji je učestvovao u sudaru zaustavio se na licu mjesta, stoji u saopštenju.

Policija je navela da je žena u 40-im godinama, koja je vozila automobil, uhapšena zbog sumnje da je izazvala smrt opasnom vožnjom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije