Tragedija u Lavovu: Dječak (5) preminuo nakon vađenja mliječnih zuba pod općom anestezijom

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OMG

Je li ovo slicno slucaju male Dzene?

OleLole

Je li ovo slicno slucaju male Dzene? ka OMG Roditelji djevojcice iz Kaknja nisu odlazili na preglede i pretrage koje je trebalo da ucine nakon rodjenja. Takodjer je vazno napomenuti da dijete nije bilo vakcinisano, sto je mnogo govori o imunitetu djeteta. Uskoro ide sudjenje, i dolazi do preokreta u citavoj prici. Zato su tuziteljice i skakale i prekidale advokata tokom ispitivanja majke, da bi samo malo odgodile stvarnu pricu ovog dogadjaja. Sudjenje je slobodno za javnost, mozes da ides i da vidis.

Borac sa kauča

***

OleLole

Možda je bila alergična na vakcinu. A ne ide se doktoru za svaku prehladu. Samo sad kakve veze imaju prehlade i vakcina sa rutinskom operacijom kapka i smrt male. De ti prosipaju krokodilske suze za Gazom ka Borac sa kauča Ima, ima. Nije mala bila alergicna na vakcinu. I to ce se dokazati. Dokazat ce se nemar roditelja. Majka za sada, na savjet advokatica i tuziteljica, mantra kao odgovor: ne sjecam se! ili: ja sam neuka zena sa osam razreda osnovne skole i domacica. Neka zna da je to nece abolirati od odgovornosti. Kao nijednog drugog roditelja koji je nemaran prema djeci i ne vode odgovorost. Uskoro ce se sve pokazati na sudjenju.

MS5

😭😭😭😭😭

Katy2410

Koji debilni komentari . Ne mogu da vjerujem. Vakcine su protiv zaraznih bolesti a ovaj pametuje o dvije potpuno nepovezane stvari . OPCA ANESTEZIJA NEMA NIKAKVE VEZE NI SA IMUNITEZOM NI SA VAKCINAMA. Djenina majka mozda jest neuka al sto si ti neuk da te malo tko moze nadmasiti. Poklopi se i ne komentarisi vise niste majke ti.

/ Najnovije