Tinejdžer išao spasiti mlađeg brata nakon uragana na Floridi. Obojica su se utopila

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Americka djeca ne treba da zive i ne zasluzuju ovozemaljski zivot dok njihove tate ugrozavaju tudju djecu u tudjim zemljama. Sto vise americke djece krepa to bolje po svijet.

aha

Kako su nas bombardovali. Nema veze sto smo ubili stotine hiljada ljudi i silovali desetine hiljada zena, unistili zemlje oko sebe, ne mogu oni nas bombardovat bez razloga. Mi smo nebeski narod, nama se ne smije uraditi ni hiljaditi dio zla koji mi uradimo drugima. Jesam dobro reko Miki?

Zakljucak

Americka djeca ne treba da zive i ne zasluzuju ovozemaljski zivot dok njihove tate ugrozavaju tudju djecu u tudjim zemljama. Sto vise americke djece krepa to bolje po svijet. ka Miki Kad je nas, najgori zlocinas ne smije biti kaznjen, cak ni ukoren. Tudje, i dijete ne treba da zivi.

Upravo tako

Cuj silovali desetine hiljada zena. Tu propagandu bakira i sebije uguraj biseri u ****e muslimansko lazljivo. Desetine hiljada, zamisli samo ka Miki Sta vi mozete pricati o propagandi. To ste uradili dok Gospodje Izetbegovic nije bilo na mapi. Vase su sve vodje bile fasisti od Dabica na ovamo. Pogledaj vam medije i dan danas. Bas tako, desetine hiljada, sistemski se silovalo. Od vrha drzave naredjen i na terenu sprovodjen zlocin, silovanja, mucenja, paljevine, istrebljenja. Svaki Srbin koji ima zrnce obraza bi se odreko te nacionalnosti paganske.

/ Najnovije