Teška paranoja Putina: Strah za Moskvu i najava poteza koji će izazvati bijes naroda Rusije

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Staaa

Rusi mobilisu silom, a ukrajinci idu dobrovoljno ha ha ha ha ha. U ukrajini najbolja sportska disciplina je bijeg iz zemlje i od mobilizacije.

Asker

****t ***** odvratnim rujama za sva vremena. Poljaci ,Česi ,Rumuni i glupi Madari koji se ne sjecaju kakav su jad bili pod rujama odvratnim,sad je sansa jednom za sva vremena ih neutralisat

Auuuu igra mečka i u tvojoj kući.

***

Nadimak

Politicari Bosne oprez. Oprezzz Rusiji pada moc, Vučić će zapadu poć, samo ako mu daju na Balkanu moć. Ipak: Vuk (Vučić) dlaku (ćurak) mijenja,ali ćud (Srbija na moru) nikada!!

Rusija je pokrenula svoj raspad

U preslagivanju geopolitike izazvane Rus(ij)skom agresijom na Ukrajinu treba mjeriti moc i resurse RF i Zapada (NATO). Rusa ni 140 miliona. NATO, blizu milijarde. Naoruzanje i vojske neuporedive. Ekonomska moc na strani Zapada. Nema RF nikakve sanse da se izvuce kao pobjednik u konfliktu koji je sama zapodjenula. Goleme prirodne resurse ima RF na tako malo stanovnika. Ima pod njenim skutom puno nezadovoljnih pokorenih naroda. Slijedi poraz, ne nuzno vojni, i raspad RF. Bice novih drzava poput Cecenije, Ingusetije, Tataristana, Jakutije. RF ima 83 federalna entiteta, od toga 21 autonomnu republiku. Mnogo susjeda ceka povrst svojih teritorija! Nestaje Rusko Carstvo. Ni Kina nece stajati po strani. Sibir koj je otet! Predobar je to plijen! Na redu je Srbija, ruska fleka na Balkanu!

rat u ukrajini ce zavrsiti sa najvecom atomskom

nediraj lava dok spava

poturice okupatori bosne

U preslagivanju geopolitike izazvane Rus(ij)skom agresijom na Ukrajinu treba mjeriti moc i resurse RF i Zapada (NATO). Rusa ni 140 miliona. NATO, blizu milijarde. Naoruzanje i vojske neuporedive. Ekonomska moc na strani Zapada. Nema RF nikakve sanse da se izvuce kao pobjednik u konfliktu koji je sama zapodjenula. Goleme prirodne resurse ima RF na tako malo stanovnika. Ima pod njenim skutom puno nezadovoljnih pokorenih naroda. Slijedi poraz, ne nuzno vojni, i raspad RF. Bice novih drzava poput Cecenije, Ingusetije, Tataristana, Jakutije. RF ima 83 federalna entiteta, od toga 21 autonomnu republiku. Mnogo susjeda ceka povrst svojih teritorija! Nestaje Rusko Carstvo. Ni Kina nece stajati po strani. Sibir koj je otet! Predobar je to plijen! Na redu je Srbija, ruska fleka na Balkanu! ka Rusija je pokrenula svoj raspad OSMANLIJSKA OKUPATORSKA PRODUZENA RUKA NA BALKANU

ne pijem dok Paja vozi

***

9uh

Samo pogledate ove komentare i shvatate koliko su neki Bosnjaci naivni, kad misle da im Amerika želi dobro a Rusija ne. Koliko je miliona muslimana Amerika pobila, rat 90ih je bio jer je Alija po nagovoru Amerikanaca povukao potpis sa sporazuma za primirje, sad trenutno vrše zločine nad Palestincima.... Koliko miliona ruskih muslimana žive u Rusiji, koji nisu sloveni, a vi imate Bošnjaci više genetske sličnosti sa Rusima nego sa drugim muslimnima, jedini ste slovenski muslimani na svijetu. Rusija je manje zlo od Amerike,bar za manje države, možda nisam u pravu.

***

***

Ma ni blizu

>>Samo pogledate ove komentare i shvatate koliko su neki Bosnjaci naivni, kad misle da im Amerika želi dobro a Rusija ne. Koliko je miliona muslimana Amerika pobila, rat 90ih je bio jer je Alija po nagovoru Amerikanaca povukao potpis sa sporazuma za primirje, sad trenutno vrše zločine nad Palestincima.... Koliko miliona ruskih muslimana žive u Rusiji, koji nisu sloveni, a vi imate Bošnjaci više genetske sličnosti sa Rusima nego sa drugim muslimnima, jedini ste slovenski muslimani na svijetu. Rusija je manje zlo od Amerike,bar za manje države, možda nisam u pravu. ka 9uh<< Nisi u pravu. Rusi su nisu pobili nista manje muslimana. Pitaj Čecene, Afganistance, Dagestance...

HUKA

Prkazite snimak kako Putin od bijesa ujeda sam sebe za g...cu.

mir ce zavladati kad se usa raspadne na 50 drzava

U preslagivanju geopolitike izazvane Rus(ij)skom agresijom na Ukrajinu treba mjeriti moc i resurse RF i Zapada (NATO). Rusa ni 140 miliona. NATO, blizu milijarde. Naoruzanje i vojske neuporedive. Ekonomska moc na strani Zapada. Nema RF nikakve sanse da se izvuce kao pobjednik u konfliktu koji je sama zapodjenula. Goleme prirodne resurse ima RF na tako malo stanovnika. Ima pod njenim skutom puno nezadovoljnih pokorenih naroda. Slijedi poraz, ne nuzno vojni, i raspad RF. Bice novih drzava poput Cecenije, Ingusetije, Tataristana, Jakutije. RF ima 83 federalna entiteta, od toga 21 autonomnu republiku. Mnogo susjeda ceka povrst svojih teritorija! Nestaje Rusko Carstvo. Ni Kina nece stajati po strani. Sibir koj je otet! Predobar je to plijen! Na redu je Srbija, ruska fleka na Balkanu! ka Rusija je pokrenula svoj raspad e moja amerikanofilna dalobu. pises o raspadu rusije da bi ameri mogli doci do njihovih resursa, kao sto su i u iraku. amerika je sotona koja pravi ubjedljivo najvise stete citavom svijetu i jedino mir moze zavladati kad se oni raspadnu na 50 manjih drzava.

Luka Bar

>>Politicari Bosne oprez. Oprezzz Rusiji pada moc, Vučić će zapadu poć, samo ako mu daju na Balkanu moć. Ipak: Vuk (Vučić) dlaku (ćurak) mijenja,ali ćud (Srbija na moru) nikada!! ka Nadimak<< OOOOJ, ĐES CRNOGORAC, no ti ćeš nama kazat da li ćemo braći Srbima dati izlaz na more ili ne. Drži se ti Neuma, Bošnjak, dok ti i to Čović i Plenković ne ukinu 😀

/ Najnovije