Tenzije Rusije i Ukrajine na vrhuncu: "Zaplakat će ruske majke..."

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

!!!!

I iz Bosne su ih u lijesovima vraćali. Samo naprijed Ukrajinci..

Ratkov vojnik

I iz Bosne su ih u lijesovima vraćali. Samo naprijed Ukrajinci.. ka !!!! i iz Srebrenice su mudjahedini nadjubrili Srpsku Zemlju i to bez lijesova

Hugo

Koji idioti. Zna se - uvijek placu majke obicnih ljudi i sirotinje, i poneke zatucane budale, koja bi u rovu na - 24 °C, brzo promijenila misljenje. A oni koji su zakuhali, uzivaju u toplom, siti i pijani. Niko ko je iole na nekom polozaju nece poslati dijete u rat. To se vidjelo u ovom ratu. Svi su imali 'radnu obavezu', isla obicna raja.

Miki juventus

Treba iskreno govoriti Rusija ako krene sa svim sto imaju i raspolazu Ukraina je gotova za par dana smjesno je porediti te dvije vojske.Moji Ukrainci nebi znali sta vas snadje a to 2014 je smjesno ni 10 posto Rusi nisu angazovali sto imaju.

Muhamed

Protiv Rusije se udruzili Bajden I pederska EU zbog opozicije pederskim zakonima 3 spola I muskarcima u zenskim sportovima , brakovima 2 muskarca sa usvojenim bebama itd kao I zbog straha od jos vece dominacije Rusije u svakom smislu plinovod itd ovi su postavili svoje vojne snage u Ukrajinu I granice Rusije koja im na ovaj nacin I odgovara kada nusu htjeli dogovore, Rusi ce sve te vojne baze sravniti sa zemljom, obrukat ce svoje drzave u Ukrajini

Mujo

Trebaju im hrvati nositi cvijece⁹

Realista

Njemačka ne želi cjelovitu Ukrajinu u EU, zato što bi to bila površinski najveća država u EU! S obzirom na geografski, geostrateški i geopolitički položaj cjelovita Ukrajina bi jednog dana imala više stanovnika od Njemačke. Njemačka želi satelitske, pokorne i poslušne države a ne neku regionalnu silu koja bi joj bila konkurencija, zato je raskopala Jugoslaviju!

Felix

Novinar ili urednik komad budale...nigde se ne spominju Rusi već proruske snage a u naslovu plakaće Ruske majke....kretenu,kad Ruske majke budu plakale nema pola Evrope

Мотички Србин

Западни сатанисти желе сукоб између браће, обиће им се о главу,само овај пут Њемачку треба сравнити са земљом и ту направити депонију смећа.

/ Najnovije