Talibani zabranili ženama da putuju bez bliskog muškog člana porodice

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac Posranac

Zato smo mi u bosanskim sumama, u maskirnim uniformama i pod punom ratnom spremom, spremni uvijek da je odbranimo kao i 92. Gazija do gazije! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA

krgkarekć

Gazije samo pazite "da li žena smije sama do zenice" ;)

Blue

Primitivni, zli, neobrazovani....

.

Da ce stanovništvo pomrijeti od gladi znate po tome sto se vlast bavi time sta ce ko obući. Muškarci koji su nesposobni da rade i stvaraju opsesivno se bave ženskim tijelom. To je pravilo.

lmkč

Neće oni ogladneti ne sekirajte se CIA je za ovih dvadeset godina udesetostručija proizvodnju heroina tamo i postigla dogovor o jeftinijem održavanju tog biznisa sa talibanima.

Pagani,otpadnici vjere

Koji bolesni i zaostali debili,krava ima veca prava od zene. A drago im se zenit s njima i u krevet leci.njima je sevap da kao nacija pocrkaju od gladi.To nema veze s religijom pogotovo s islamom. To su barbari i tutori.

Glupi ko bakir

Samo što bakira zlostavlja žena

Katy

Izvedite zene a djubrad spalite.!

Miki Maus

Islamizirani Srbi, ovako ce vam biti u Bakirovoj fildzan drzavi. Nego, da vam malo otvorim oci od ovog talibanskog primitivizma i bijede: https://www.glassrpske.com/cir/plus/teme/istine-i-zablude-o-famoznim-dokumentima-oko-kojih-se-decenijama-grade-politicke-igre-i-zavjere-satanizacijom-memoranduma-do-ciljeva-iz-islamske-deklaracije/391215

Porfiricus Geneticus

Islamizirani Srbi, ovako ce vam biti u Bakirovoj fildzan drzavi. Nego, da vam malo otvorim oci od ovog talibanskog primitivizma i bijede: https://www.glassrpske.com/cir/plus/teme/istine-i-zablude-o-famoznim-dokumentima-oko-kojih-se-decenijama-grade-politicke-igre-i-zavjere-satanizacijom-memoranduma-do-ciljeva-iz-islamske-deklaracije/391215 ka Miki Maus < E neće vala pa da crknete od želje, neće, nema sile, da ga zagovara i Bakir i bilo ko samo će završiti pod zemljom, a ovako u BiH neće biti!!! Uzalud se nadate!!!

kikirez

Zar him nije dosta 72 km?

Nikolica s prikolicom

Šerijat je jedan od 5 stubova islama, a ovo je po šerijatu sasvim ispravno. Bez šerijata nema islama, tako kažu.

Tariq

Ne znam zašto se Zapad toliko petlja u Serijatske propise!!! Ako tako Šerijat nalaže, treba to poštovati!!!

/ Najnovije