Svjetska vojna velesila priprema se za rat: "Prijetnje tjeraju naciju da se pripremi za borbu"

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Znaci peking ne namjerava nista dobro a tokio namjerava sve dobro, govoreci drugima sta je njihova teritorija nije dobro. Ko god ima razlicito misljenje od strane usa okarakterisan je kao zlonamjeran te puleni moraju da slusaju i ispunjavaju naredbu.

Gh

Japan nije nista drugo nego americka kolonija u kojoj su svuda rasporedjene americke vojne baze, tako da ne cudi njihovo misljenje koje je identicno americkom. S druge strane, japan nije u stanju ni da vrati kurilska ostrva koja su im rusi uzeli nakon drugog svjetskog rata, a kamoli sta drugo. Osim toga, kinezi jos uvijek cekaju da im vrate za sva sranja koja su japsi pravili u mandzuriji u drugom svjetskom ratu, pa da vidimo cime cete im se vi suprotstaviti, robotima koji plesu uz muziku hahaha.

/ Najnovije