Svijet osuđuje pokolj u Jerusalemu, Amerikanci nude pomoć

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Ima li kakvih osuda protiv židova zbog svakodnevnog odstrela palestinskog naroda? Ili se osudjuju samo palestinci a njihov odstrel je demokratski odstrel? Jos jedan pokazatelj zapadnog šovinizma i licemjerja prema muslimanima ali bosnjo to ne shvata gledajuci cnn i srkajuci kahfu,

Guest

7 ih ubijeno i svi osudzuju napade a svykodnevno ubijanje Palestinaca samo prodze kroz vijesti.Treba Izrael sravniti bio bi mir u svijetu

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

@bosanac

Lijepe riječi su ukras

R BiH

***

Aaaa

Sad se cijeli svijet digao da osudi osvetu.A svih ovih godin su ćutaku na ubijanje civila i djece palestinske od strane čifuta.židovčina.Šteta što ih nisu istri****li za vrijeme drugog sv.rata.Jer da su svi ostali sad bi se nakotulu i ugnjetavali cijeli svijet .PIDRSKA PALESTINI ZAVRSITE VI POSAO SA TOM POGAN.

Bosanac

***

visocica 1662

A zasto amerikanci nisu uzasnuti kada zidovi ubijaju palestinsku djecu koji su to licemjeri zasto taj bajden ne ponudi palestincima pomoc kada ih zidovi ubijaju.

Miki

***

Error

***

A sta je sa ovim?

Izraelski doseljenici napali su u petak nekoliko palestinskih sela u blizini grada Nablusa na sjeveru okupirane Zapadne obale, javlja Anadolu Agency (AA). Jihad Salah, šef seoskog vijeća Burqa u sjeverozapadnom Nablusu, rekao je da su doseljenici napali selo koristeći vatreno oružje.

/ Najnovije