Švicarska političarka iz Bosne i Hercegovine izrešetala sliku Marije i Isusa

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

to je to, to je kalifatli fosna

jes vidio, ba, marfi, haaaa?

xyz

Jučer Alić, danas Ametović... u ovoj zemlji stvarno više nema života nikom ko se ne izjašnjava kao zeleni!

Cune

Pameti nigdje kupiti

rekli ISIL-šiptarkušici; bona

ićerat će te švica, nemoj bit blesava! pucaj, al ne pokazuj. onda ISIL-šiptarkušica poče da se posipa pepelom, takijski izvinjava i puca po kršćanskim svecima u potaji... i ona je jedan melek,,, odakle, znate!

HulioNijeFulio

Svaka joj čast pa je dovoljno glupa, a evo *****ijala četoujama da mogu lajati na Bošnjake i podmetati radikalizam. Švicarska političarka je švicarski problem, garant više i nema BiH državljanstvo, a koliko je to kilometara od Bajine Bašte ili Čačka??, što bi rekao glavni fašista na Balkanu, jb on sv mmu!!

Kazete ¨Ameti se izjašnjava kao Muslimanka¨?

A ne kao muslimanka? Pa ja, vidis ti.... Cak i takva zaostala *****ska idiotkinja je pametnija od portalchicka od po pare.

Haha

Sad će ćafiri napast našu probosanski orijentisanu muminku samo zato što živi punim plućima i roka nemilice po haram posteru. Videćete

AntiUZP

Opet je više civilizirana i manje genocidna od blaženog koljača Darija Kordića koji je vođa klečavaca u NDH i koji je rekao da bi opet sve ponovio, a spalio je živu djecu i žene u Ahmićima

Katil

Hrabra zena,nego me bas nesto zanima zasto ne ide osloboditi Focu,Prijedor i ostala mjesta u njenoj tako voljenoj Bosni,ili zasto ne ode u Palestinu pomagati braci,lako je u sred Evrope glumiti nesto.

Ado121

Ma u biti joj je sve oprošteno i čak je "naši" i podržavaju jer eto kao ima i onih drugih pa ti kćeri samo pucaj gdje god vidiš takve slike. To je logika bosne i zato ćemo i ostati gdje jesmo. Bljak.

Pa dokle više

Prenosi index hr. a to opet prenosi radio sa, a index hr prenio od ....... pr.

Sta

Sta ocekivati od potomaka onih koji su napravili nekoliko genocida nad srbima. Nek sad svi znaju s kim mi zivimo.

Sto

STA fali,treba oprostiti nije namjerno

Derim

Ova ima veze s Bosnom , ko ja s Tajlandom.

Brko

GLUPA I NEODGOJENA

Brko

BOZE OPROSTIJOJ JER NEZNA STA CINI

Zn odlicno

BOZE OPROSTIJOJ JER NEZNA STA CINI ka Brko Isto kao i ti.

boki

Opet je više civilizirana i manje genocidna od blaženog koljača Darija Kordića koji je vođa klečavaca u NDH i koji je rekao da bi opet sve ponovio, a spalio je živu djecu i žene u Ahmićima ka AntiUZP daj ime i prezime djece koju je spalio!!! Ti koji su to radili su odgovarali za svoja djela. I neka su. Čovjek nije ništa uradio. Hrvati bili okruženi u srednjoj Bosni sa deset puta brojnijim neprijateljem koji je htio zauzeti njihova ognjišta. i šta su trebali? Reći izvolite? Pa naravno da su se branili. E sad što je tamo neki Haški sud, koji je plaćan arapskim novcem, rekao da je kriv, to je skroz druga priča. Taj isti sud, za te iste islamske novce nije htio da sudi zočinca Aliju. To je javna tajna, al o tome bošnje ne žele da pričaju. Pametnome je sve jasno.

Ameti?

Bosanka?? Svajcarci bi trebali znati bolje.

Boki, rimtitu tuki

ka boki ustau , pa da vices bai,bau .

Srb IN

Postaviti BA L I N K U SU ovako i ISTO ovako je resetati---kao sto je ona u BALI NS KO J MRZNjI i na Sliku Isusa pucala.-__SMRT BA L I JAMA

HashimQ

daj ime i prezime djece koju je spalio!!! Ti koji su to radili su odgovarali za svoja djela. I neka su. Čovjek nije ništa uradio. Hrvati bili okruženi u srednjoj Bosni sa deset puta brojnijim neprijateljem koji je htio zauzeti njihova ognjišta. i šta su trebali? Reći izvolite? Pa naravno da su se branili. E sad što je tamo neki Haški sud, koji je plaćan arapskim novcem, rekao da je kriv, to je skroz druga priča. Taj isti sud, za te iste islamske novce nije htio da sudi zočinca Aliju. To je javna tajna, al o tome bošnje ne žele da pričaju. Pametnome je sve jasno. ka boki Hag samo radi arapskog novca osudio nevine Ujke, ovo samo mogu ove Čovićeve budale vjerovat, isto kao i budalasti Srbi čiji botovi tvrde da su muslimani počinili nekoliko genocida nad njima. Politički Hag onako osudio ćoru klečavca, koji bi sve počinio ponovo kad bi mogao. Eto vam pameti.

Srebrenice svima MILA

BOZE OPROSTIJOJ JER NEZNA STA CINI ka Brko Boze UBI JE I sve njene Istomißljenike....AMIN

Bog

SA SVIM BA L I J A MA postupitia ka Srbi u Srebrenici i NEMA problema

Koje

ste vi. smeće od portala,držali vijest10 minuta ,da je zapaljen ***** ubili bi nekoga

/ Najnovije