Švedska uvodi najstrože mjere do sada; Premijer: Ovo je pitanje života i smrti

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bim i Bum

I kod nas je pitanje zivota i smrti ali idioti ne haju. Danas morah izaci, stoka hoda bez maski, ili, vec klasicno, ispod noseva, na bradi, itd. Plus, zagadjenost je uzasna, bilo je VRLO NEZDRAVO, trenutno je HAZARDNO, toksicno. Mjesta vise nema u bolnicama, osoblje pri kraju snaga, a neandertalci jos razmisljaju o nekakvom slavlju. Cuj slavlju, stotine umiru, a oni....Uvesti policijski sat, nema druge.

Guest

Hajde sve ovo opravdano, ali zabrana tocenja alkohola poslije 20 sati.... Ne mogu da vjerujem, pa uzmes gajbu ili par flasa i kuci se spucas... Kako se igraju sa mozgovima ljudi

/ Najnovije