Svećenik Marko Ivan Rupnik nagovarao časne na seks u troje: "Iskusit ćemo Sveto Trojstvo"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan***

OVO JE DOBRA IDEJA I JA JE PODRŽAVAM ***!

NRW

To je samo Kap vode u morgen

Opa

***

***

***

ZLOvenac

ZLOvenac uvijek

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Gh

Ovi slovenci su pokvareni do srzi, a kod nas jos uvijek vaze kao za neke autoritete zbog naslijedja iz yuge. Da ne govorim da imaju trandza koliko hoces.

Ma bravo Ivane

***

***

***

Micky

Koji predator! Sva sreca pa nije dolazio u Medjugorje! Nagovorio bi on i Gospu na sex kako je dobar u ubjedjivanju. Bila bi to konačna potvrda o pojavljivanju Gospe.

Bravo Ivane

Normalan covjek, a ne pedofi ko Mицкијев prvi nikad zaboravljeni pop.

/ Najnovije