Supruga zločinca Radovana Karadžića uložila žalbu zbog odluke o listi sankcija

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IKS

***

***

***

Indikativno

Pazi Kačavendice i pogleda. Dobra duša duhovnjačka.

DuvajgaMaroje

Ovu je kuju fašističku trebalo davno ohladiti...

štipa kartera za guzove

onaj iza namrgođeni što se zove KAČAVENDA! karteru lijepo, pa se smiješi od uha do uha.

K nozi

JEB O ti DIEJETE Tvoje uUSTA MRTVA ÜPASJI OKOTE PASJE VERE kome SRBVIN u u s ta SERE i ZENU od k u rca DERE--_Dete tvoje j e bi sam kao SVAKI musliman ka Daj Mikrofon TVOJOJ MAMI upseto okaurako

gWg

JEB O ti DIEJETE Tvoje uUSTA MRTVA ÜPASJI OKOTE PASJE VERE kome SRBVIN u u s ta SERE i ZENU od k u rca DERE--_Dete tvoje j e bi sam kao SVAKI musliman ka Daj Mikrofon TVOJOJ MAMI Ma pusti ove što te za*ebavaju. Ti dobro znaš da nju Kačavenda neće ni štapom pipnuti. On voli muške g u z o v e. Haj ti nama lepo priznaj g u z i li tebe Kačavenda? Jesi li mu ga pop u šio? Ako ako sinko... Nije mala stvar Vladiki ga *****ti. Možeš se hvaliti da si vladikina muška kuja ;)

/ Najnovije