Supruga premijera Armenije ide ratovati: Nećemo ustuknuti pred neprijateljem

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ide u drugu drzavu da peotiv nje ratuje ocit primjer pravoslavaca u svijetu ovu treba samo dobro kebati

!!!!

Idi spasavati one svinje iz dzamija koje ste pretvorili u svinjce.. ALLAH JE NA STRANI PRAVEDNIH!

L

Dokaz koliko im je moral u k. i koliko su se preračunali i zaHebali u procjeni da mogu glumiti i praviti paradržavu u azerbedžanu! Nema dovoljno vojske, nisu sila a silili se, sad će se konačno obračunati sa njima.

N.G

Ovo je u onom fazonu iz filma trinesti ratnik.Haha a mi povjerovali da će ona stvarno ratovati

JA1

Cuo sam da tamo na ratistu korona hara i svaki dan ima mrtvih od korone. Iz dana u dan im se pogorsava situacija, strucnjaci ne mogu da odgonetnu uzrok. Posljednji slucaj je bio kad je jednog zarazenog koronom pogodila granata. Na mjestu bio mrtav.

JA1

Tako brzo umiranje od kovida jos nije zabiljezeno u svijetu, izgleda da je virus mutirao.

Istina

Da podigne moral vojsci,vojska im u totalnom rasulu.ovakvi neratuju,ublehasica.

Da

Tako rade čestiti i iskreni političari i patriote. A ne ko ovi naši lopovi . Ratuju do zadnjeg tuđeg djeteta, a svoje u trezor!

Bravo

Tako se daje primjer narodu! Svaka čast na hrabrosti!

009

Pošteno, nema šta!

Gh

To je prava zena i primjer ostalim sugradjanima, a ne kao bosnjacke kukavice izmetbegovici koji su druge zrtvovali za svoje licno bogacenje u ratu. Gledajte bakire i sebijo, sjeme vam se zatrlo dabogda.

/ Najnovije