Studenti u Njemačkoj na mukama: Za smještaj mjesečno plaćaju i do 790 eura

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

PAPA

BOLI NAS ***** KAKO JE STUDENTIAM U NJEMACKOJ, BRINITE SE O NASIM STUDENTIMA

Guest

Nemoguce, zar nije tamo sve med i.mlijeko? hahah jest al ***

071

Ah, cari neobuzdanog neoliberalnog kapitalizma, korupcije i pranja novca preko nekretnina....

Ne pijem dok Paja vozi

Zato dijaspore patriote na socijali nisu studirali jer sva svoja srestva daju na ratovanje svih koji su protiv BiH(rs ili hb zavisi kome pripadaju) Dobro neki nisu završili ni osnovnu ali sve za BiH(hb ili rs)

Mersed

NIJE SAMO STUDENTU ZEZNUTO,VEC SVIMA, A POSEBICE HAMALIMA IZ BOSNE .ALI OVO NIKAD NECE PRIZNATI, I RECI DA JE OTISAO U "OBECANU ZEMLJU"(A U STVARI ZEMLJU S*** I DEMOnKRATIJE)JER KAKO CE SE POJAVITI U SVOM SELU ili mjestu i reci da se"nije snaso".Bolje onda lagati o "blagostanju"

/ Najnovije