Stručnjak za balistiku otkriva: 'Nemoguće je da neko Trumpu namjerno pogodi uho sa 150 metara'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bbb

Ma tramp platio snajpwristu.

Zasto si napisao ovo?

Ma tramp platio snajpwristu. ka Bbb Imas neku informaciju?

Tuner

Dubravko ocito nikada nije drzao pusku. Sa 200 metara se pogadja kasicica u fildzanu. Gdje nadjete ove propalice nije mi jasno

Kklll

Kako se snimaju kaubojski filmovi..zaksci kesicu sa mslo boje na uho..pritisne i eto krvari...idealno za prikazivanje za medije

Definitivni kraj za bosnjackog senilnog prdonju

Kad ne mozes normalnim, legitimnim i demokratskim sredstvima pobjediti protivnika preostaje ti jedino da ga ubijes, kao sto su ubili martina lutera kinga i dzona kenedija. To je ta americka demonkratija.

Mindušar

Sam sebi probusio uho da stavi minđu i na desnu stranu.

Derim

***

***

***

Smijes li testirati tu teoriju na sebi, junacino?

Dubravko ocito nikada nije drzao pusku. Sa 200 metara se pogadja kasicica u fildzanu. Gdje nadjete ove propalice nije mi jasno ka Tuner Haj ti stavi svoju glavu, pa da te ja probam snajperom pogoditi u uho sa 200 metara. Jel smijes, strucnjak?

/ Najnovije