Stravične slike iz Buče: Masovne grobnice, tijela u vozilima koja su gazili tenkovi

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BB

Ove slike vole Srbi!

Ljiljan

Kolikoli je bilo đikana koji su učestvovali u ovome sa svojim ogromnim iskustvom u ratovanju protiv civila,žena,djece,nenaoružanih.....iz BIH,krvačke,Kosovo,slovenije... .

Jadan narod

A pola Srbije podrżava te monstrume. Xnači, isto bi to radili kada bi mogli. Zato, tu stoku što tako razmislja, iz samo njima poznatih razloga, TREBA UNIŠTITI!

haso

dabogda ovako isto.urusijise desilo ovoje pokoij ukrainskig naroda.slava ukraini smrt rusiji

haso

ukrainu naoruzat sa najmodernijim oruzijem da mogu moskvu i kremij gadat

BBB

Rusi su stari genocidaši. Nadam se da će makar za ovaj genocid da odgovaraju. Treba ih uništiti za sva vremena. Svo zlo ovog svijeta su Rusi i njihovi sateliti poput srbijice malene i bolesnih svetosavaca !

AMERICKI FILM

GLAVNA ULOGA ZELENKO

AMERICKI FILM

GLAVNA ULOGA ZELENKO

Ako

Ako je i bilo to su radili ukrajinski nacisti. Rusi su izasli iz grada 4 dana prije ove propagande i njihov politicar je snimao tada ulice i prucao i nista nije bilo ovako, pa je neko naredio da se namjesti a ukrajinci su ubijali jos ljude za koje su mislili da su proruski. Azov trupe su fasisti, a vi ih podrzavate. Smece ljudsko.

Srb

Lijepe riječi su ukras!

Sergei

Lijepe riječi su ukras!

Mile

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije