Stižu tablete protiv COVID-a: Evo kako djeluju i koliko bi mogle koštati

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Profesor

Informisao sam se prilicno o ovim tabletama...pa samo da porucim prijateljski isprepadanoj populaciji da NI SLUCAJNO ne tragaju za ovim shitom..malo je reci da su opasne.

Lulu

Informisao sam se prilicno o ovim tabletama...pa samo da porucim prijateljski isprepadanoj populaciji da NI SLUCAJNO ne tragaju za ovim shitom..malo je reci da su opasne. ka Profesor Opasne, neopasne, sirotinja nema par. Znaci plan se ostvaruje. Da se populacija na Zemlji smanji, a da na Onaj svijet odu neskolovani, neobrazovani, uglavnom oni koji ne znace nikom nista osim onih koji su im bliski. A farmaceutska mafija - milijarde u dzepove.

,

.

NRW

Kaže novinar imam dvije vijesti. Jednu dobru i jednu lošu. Prvo da čujemo onu dobru. Imamo lijek u obliku tableta protiv corone. E sad da čujemo onu lošu. Nije dostupna pošto je preskupa.

Doktor

Dobio sam sastojke od kolega. Molnupiravir je tableta izmiskana od ivermektina sa vitaminima c i d, uz antibiotik amoksiciklin uz dodatak cinka. Ovaj miks sve ukupno sa profitom kosta 20eur 10 tableta ali ce proizvodjac da to naplacuje 500eur u prevodu vise od 25x skuplje. Da, ivermektin je baza, i to ne onaj za konje vez antiparazit za ljude. Uporno sam govorio da PROTOKOL LIJECENJA UBIJA LJUDE!

/ Najnovije