Rusi na Ukrajince ispaljuju jezivo oružje koje doslovno isisava pluća ljudi

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

*

Tako i *pokazati z a p r a š i t i malo

Zvijer s istoka

To je taj antihrist,zvijer koja ce se pojaviti s istoka,pogledajte najave kroz,stari zavjet i neke spise iz tore.

Rekoše isis teroristi iz BH

>>To je taj antihrist,zvijer koja ce se pojaviti s istoka,pogledajte najave kroz,stari zavjet i neke spise iz tore. ka Zvijer s istoka<<

St

Sreca pa nema slobode medija nego cemo od istih fasista koji su nas mucili 2 godine s ukidanjem ljudskih prava radi prehlade sad od istih slusati sta je istina i sta se dogadja. Kad vidim iste medije koji su koronu zamijenili Rusijom, ne vjerujem nista.

šalji to vamo u nezavisnu rs i hb!

šalji to vamo u nezavisnu rs i hb! ;)))

Zvijer s istoka 03. 03. 2022. u 11:24:43

misli se na erdogana!

Pa da

misli se na erdogana! ka Zvijer s istoka 03. 03. 2022. u 11:24:43 kad se kaze antihrist,jasno je da je ta osoba zvijer koja ce krenuti na hriscanstvo,pa zar nije krenula na hricanstvo,kakve veze ima erdoan s ovim.nikakve.car s istoka,putin.

kad se kaze antihrist,jasno je da je ta osoba zvijer koja ce krenuti na hriscanstvo,pa zar nije krenula na hricanstvo,

krenuo protiv hriščana? baš je erdogan veliki borac za hrišćane npr. u siriji i bilo gdje drugdje? islamisti i alijini el-fatihovi sinovi su naradikalniji neprijatelji krsta/križa, na čelu sa sultančićem brkicom. JASNO?

doslovno isisava pluća ljudi

samo ne kontam je li to na nos ili na usta... možda na pakaš?

Mile

Z..a CARA, pa nek i nama da da pobijemo tursku KOPILad

/ Najnovije