Sramotan potez jednog vozača: Izašao iz automobila i počeo udarati klimatske aktiviste

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mozda...

...mu nije prvi put da mu neka budala bez razloga onemoguci put do posla, bolnice...itd

DoDICKgenocidas

A smijem li pitati sto je sraman potez nalupati nekoga ko ti ogranicava slobodu kretanja?

Guest

Samo ih treba udarati to su sve lezihl****vici neradnici koji zive na racun Drzave i jos dodze i ometa noemalan narod koji je krenuo na posao itd.Samo ostro

PUNE, NAJPUNIJA PODRSKA VOZACU.

Kretencici besposlicarcici blokirali tijelima cestu??? Pa kako to da policija ne radi svoj posao i ne odstrani ih - nije cesta nicije privatno vlasnistvo pa da blokira kad mu se navije?!?!???? SAMO TAKO, PUNA TI PODRSKA JUNACE!

/ Najnovije