Spremni za napad na Ukrajinu: Rusija doprema i raspoređuje svoje najmodernije borbene avione

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Zar nisu napali prije dvije i kusur godine?

Kazem ja...Na kraju ce amerokenjatorchetine

uspjet iscackat mecku u p...., pa cemo fino zahvaljujuci njima i njihovom idiotskom imperijalizmu svi fino u 3. sv rat. Sta si oni koji moj umisljaju?? Da ce njihovim bezveznim pomocima u naoruzanju, korumpirana kvazidrzavica hazardskih Zidova uspjet smlavit RUSIJU?? Haloooo!? Pa koliko bolestan u psihu i operiran od realizma moras bit?!?!!???

666

uspjet iscackat mecku u p...., pa cemo fino zahvaljujuci njima i njihovom idiotskom imperijalizmu svi fino u 3. sv rat. Sta si oni koji moj umisljaju?? Da ce njihovim bezveznim pomocima u naoruzanju, korumpirana kvazidrzavica hazardskih Zidova uspjet smlavit RUSIJU?? Haloooo!? Pa koliko bolestan u psihu i operiran od realizma moras bit?!?!!??? ka Kazem ja...Na kraju ce amerokenjatorchetine Ta privatna država što je zovu Rusija je pokojna država. Isto kao što glup čovjek ne shvata da je glup. Ili, kao što i ti svakako ne shvataš.

Jazavac

Leteća ruZka konzerva pa isti ti rujaci nisu nikad ništa znali napraviti da valja bez pomoći zapada kako će sad uz pomoć Kine koja isto tako proizvodi smeće uspjeti napraviti nešto da valja Nikad neće biti ni blizu Amera ili bilo koje druge napredne zapadne zemlje SLAVA UKRAJINI🇺🇦❤️🇧🇦 SLAVA ZSU🇺🇦💪🏻

Ono kad prica dijete koje veze sa zivotom nema

>>Leteća ruZka konzerva pa isti ti rujaci nisu nikad ništa znali napraviti da valja bez pomoći zapada kako će sad uz pomoć Kine koja isto tako proizvodi smeće uspjeti napraviti nešto da valja Nikad neće biti ni blizu Amera ili bilo koje druge napredne zapadne zemlje SLAVA UKRAJINI🇺🇦❤️🇧🇦 SLAVA ZSU🇺🇦💪🏻 ka Jazavac<< Jeste jeste, nista nisu napravili samo su napravili prvi svemirski brod s kojim su prvi izasli u svemir, 10 godina prije amera. Ko je prvi covjek u svemiru, a ko prva zena, a ko prva zivotinja i prvi pas u svemiru? Sve sami rusi majmuncino neobrazovana. A sad nastavi lizati americko dupe koje ubija tvoju bracu u gazi, bolje i ne zasluzujes.

Nacisticka glupost se transgeneracijski prenosi

Ta privatna država što je zovu Rusija je pokojna država. Isto kao što glup čovjek ne shvata da je glup. Ili, kao što i ti svakako ne shvataš. ka 666 Rece potomak onih koji su u galiciji u prvom svjet.ratu *****ili od rusa i potomak nacista koji su u drugom svjetskom ratu takodjer *****ili od rusa opsjedajuci lenjingrad. Vidim da nacisticki potomci nisu izvukli nikakve pouke iz gresaka nacistickih oceva i djedova, sto ce reci da vam se glupost transgeneracijski prenosi.

Bosnjo prica o pokojnoj drzavi, a sta je bih?

Ta privatna država što je zovu Rusija je pokojna država. Isto kao što glup čovjek ne shvata da je glup. Ili, kao što i ti svakako ne shvataš. ka 666 Kad smo vec kod pokojnih drzava, imam jedan vic za tebe. Koja je razlika izmedju mihajla sumahera i bih? Nikakva. Oboje se u zivotu odrzavaju prikljuceni na aparate i samo cekaju kad ce ih iskljuciti!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

adi

imaju ih 5kom sve sto su napravili bilo za mitinge, avion uopste nije pete geberacija, radarski mu odraz ogoman, jedini pravi lovac je f-22 raptor ovo su sve igracke

adi

***

***

***

Srb IN

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije