Spavala sa učenikom, osuđena na 18 mjeseci, izašla za 7 dana iz zatvora

2
Radiosarajevo.ba
Spavala sa učenikom, osuđena na 18 mjeseci, izašla za 7 dana iz zatvora
Instagram / Meelissa Nos

Bivša stjuardesa iz Sjedinjenih Amertičkih Država koja je imala seksualne odnose s 15-godišnjakom puštena je iz zatvora nakon što je u njemu samo provela sedam dana.

Meelissa Nosti (33) imala je odnose s učenikom u školi u kojoj je radila 2010. godine, kad je imala 23 godine.

Prošle sedmice bivša stjuardesa osuđena je na 18 mjeseci u zatvoru sa šestomjesečnom kaznom bez mogućnosti skraćivanja nakon što je priznala kazneno djelo.

Ipak, nakon samo sedam dana u zatvoru, 33-godišnjakinja je puštena s obzirom na to da je njen advokat uspio ispregovarati kauciju kojom je puštena na slobodu do rasprave o žalbi.

Meelissa Nos - undefined

Instagram: Meelissa Nos

Argumenti su bili ti da Nosti ne predstavlja opasnost za ponavljanje kaznenog djela i da je imala uspjeha sa zapošljavanjem.

Morat će se ponovno pojaviti na sudu krajem godine, a pod uvjetima koje je postavio sud, ne smije biti u društvu ikoga mlađeg od 16 godina, mora živjeti na istoj adresi u narednom periodu.

Ne smije biti ni u kakvom kontaktu sa žrtvom te smije imati samo jedan mobitel, no ako policija zatraži, mora im dati i lozinku za otključavanje uređaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije