Četiri dana nakon vjenčanja: Pilot i stjuardesa poginuli u avionu na medenom mjesecu

0
Radiosarajevo.ba
Četiri dana nakon vjenčanja: Pilot i stjuardesa poginuli u avionu na medenom mjesecu
Facebook / Lindsey Vogelaar i Costas John Sivyllis

To su trebali biti najromantičniji dani u njihovoj vezi i životu: Pilot Costas John Sivyllis (30) i stjuardesa Lindsey Vogelaar (33) bili su u braku četiri dana. A onda se desila tragedija: Poginuli su zajedno, u avionu, na medenom mjesecu...

Bračni par je poginuo 5. oktobra u planinama Kolorada. Prema policiji, srušio se privatni avion koji su unajmili za medeni mjesec. Nesreća se dogodila samo 10-15 minuta nakon polijetanja. Policija istražuje uzroke nesreće.

"Moja lijepa sestra, moja najbolja prijateljica i preslatka mladenka poginula je u avionskoj nesreći sa svojim zgodnim suprugom koji voli zabavu", napisala je Courtney Vogelaar, Lindseyina sestra, na Facebooku.

Lindsey Vogelaar i Costas John Sivyllis upoznali su se kroz ljubav prema letenju. Oboje su radili za američku aviokompaniju United Airlines. Costas John Sivyllis je čak bio i instruktor leta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije