Šokantni trenutak kada je CNN prestao da emitira program zbog bombe

Radiosarajevo.ba
Šokantni trenutak kada je CNN prestao da emitira program zbog bombe
PrtScr / Popy Harlow i Jim Sciutto

Ovo je trenutak kada su voditelji CNN-a Popy Harlow i Jim Sciutto bili prisiljeni prekinuti emitiranje programa jer je Time Warner centar u New Yorku, u kojem se nalazi i studio CNN-a, morao biti evakuiran zbog dojave o bombi.

 

Novinari CNN-a morali su prekinuti emitiranje programa dok su izvještavali o podmetnutim bombama u domovima porodica Clinton i Obama, prenosi britanski Express.

“Bježimo odavde. Upalio se požarni alarm”, kazala je Poppy Harlow.

“Upalio se alarm, vjerovatno ste čuli u pozadini. Vidjet ćemo šta se dešava. Odmah se vraćamo”, dodao je njen kolega Jim Sciutto.

Obraćajući se kolegama nakon evakuacije Sciutto je kazao: “Stojimo ispred sjedišta CNN-a, Poppy Harlow je sa mnom. Ovdje se nalazi Jedinica za kontradiverzionu zaštitu policije New Yorka. Nas nekoliko stotina stoji ovdje”.


Harlow i Sciutto kasnije su potvrdili svoje izvještavanje ispred zgrade Time Warner centra kazavši da je policija potvrdila pronalazak eksplozivne naprave unutar poštanskog sandučeta CNN-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije