Šokantni detalji stižu iz Ukrajine: Desetine hiljada ruskih vojnika nadomak Kijeva

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Naslov niđe veze...zna se da Rusi ako budu ikako mogli će pokušati opet napasti na Kijev.

Ma nista nego sve komplet zauzet!

Do Poljske, zavrseno! Zatim obezbjedit ukrajinskom narodu i ruskoj manjini od 6 milijuna stanovnika na podrucju tzv. ukrajine 100% jednak tretman kao i svim ostalim u Rusiji. A fasiste onda pazljivo locirat, uhitit i procesuirat, bez ikakve iznimke. Pocevsi od stand-up maymuna, pa nadalje....

Kiki

Do Poljske, zavrseno! Zatim obezbjedit ukrajinskom narodu i ruskoj manjini od 6 milijuna stanovnika na podrucju tzv. ukrajine 100% jednak tretman kao i svim ostalim u Rusiji. A fasiste onda pazljivo locirat, uhitit i procesuirat, bez ikakve iznimke. Pocevsi od stand-up maymuna, pa nadalje.... ka Ma nista nego sve komplet zauzet! Tako ste isto imali vlažne snove granicu na potezu Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica pa dobili +urac da oči izbijete, tako ćete i sada zajedno sa Putinom.

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

Do Poljske, zavrseno! Zatim obezbjedit ukrajinskom narodu i ruskoj manjini od 6 milijuna stanovnika na podrucju tzv. ukrajine 100% jednak tretman kao i svim ostalim u Rusiji. A fasiste onda pazljivo locirat, uhitit i procesuirat, bez ikakve iznimke. Pocevsi od stand-up maymuna, pa nadalje.... ka Ma nista nego sve komplet zauzet! UHHH KOLIKO ĆE TEK UKRAJINCIMA DA TREBA TRAKTORA DA OTPELJAJU TU RUSKU MARVU NAZAD NA URAL??!!!

Iva

Čitav članak o glupi izjavi!

medijum

kažu na kljiksu da ovo sve nije istina, i da depo-ovci izvrću činjenice?!

Volim ruse samo zato sto idu do kraja

Rusi znaju ono sto zna svaki covjek s mora, riba smrdi od glave. To su pokazali ulazom u pariz nakon napoleonovog napada i ulaskom u berlin nakon hitlerovog napada. Tako da je vrlo logicno da ce tako zavrsiti i regularna ukrajinska vojska koja je punih 8 godina ubijala vlastito stanovnistvo, samo zato sto su etnicki rusi, a kojih u ukrajini zivi samo 17 miliona.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

Tako ste isto imali vlažne snove granicu na potezu Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica pa dobili +urac da oči izbijete, tako ćete i sada zajedno sa Putinom. ka Kiki

/ Najnovije