Šok u Italiji: Nakon 16 dana nađeno raskomadano tijelo muzičarke i njenog sina

Radiosarajevo.ba
Šok u Italiji: Nakon 16 dana nađeno raskomadano tijelo muzičarke i njenog sina
Facebook / DJ Viviane Parisi sa sinom

Posmrtni ostaci djeteta pronađeni su 16 dana nakon nestanka četverogodišnjaka i njegove majke u blizini obalne autoceste na Siciliji. 

Tijelo njegove majke DJ Viviane Parisi pronađeno je ranije u blizini električnog stupa, nakon što je doživjela manju saobraćajnu nesreću. No pored nje nije bilo njenog sina te je policija nastavila potragu.

Posmrtne ostatke djeteta pronašao je policajac dobrovoljac, nekih 200 metara od glavne ceste prema Palermu i 400 metara od mjesta gdje je nađeno tijelo majke. 

Tužitelj Angelo Cavallo rekao je kako istražitelji rade na tri hipoteze koje bi mogle objasniti što se dogodilo: ubistvo-samoubistvo, napad divljih životinja ili seksualni napad. 

Prema informacijama policije, Viviana Parisi povela je sina u kupovinu pri čemu su u tunelu doživjeli manju nesreću. Njen automobil je imao probušenu gumu te je Parisi zaustavila vozilo nakon što je napustila tunel. 

Videosnimka s privatne nadzorne kamere snimila je par u automobilu te sada apelira na porodicu koja je stala Parisi da se javi vlastima i pomogne u istrazi. 

Svjedoci događaja opisali su kako se Parisi popela preko zaštitne ograde, kako je bila "izuzetno uznemirena" i kako je nosila nepovrijeđenog dječaka u naručju. 

Viviana Parisi doživjela je nedavno psihički slom, a navodno joj se stanje pogoršalo zbog karantina i pandemije koronavirusa. 

Međutim, njen suprug DJ Daniele Mondello inzistira da je na dan nestanka bila potpuno mirna i smirena. 

"Viviana ga nije ubila, previše ga je voljela", rekao je, također osporavajući teoriju da su je napale divlje životinje. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije