Sličan eboli: Policija zatvorila željezničku stanicu u Njemačkoj zbog straha od smrtonosnog virusa

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Opet izmišljaju neki virus

Da bi vakcine prodavali za***** da im kupuju oružje da se istrijebljiju *****.Ko je lud nek nasjedne.I COVID je bio lažan obična jača gripa koju umadoh kao dijete 10 godina .Jak kašalj zapaljenje pluća visoka temperatura.I ne umrijoh već izliječih ibičnim aspirina antibioticima. A grdne pare se đake za vakcine.Znam kad je sve bilo zatvoreno u Italiji da se moralo taj dan sakriti u kuću pozatvarati sve i ne viriti ,a dok su policajci i vojska kontrolirali dal neko posmatra kolone ruskih kamiona vojnih i vozila izlazilo iza nekog okruga bolnice gdje nije bio niti jedan pacijent.ni osoblje sve je bilo evakuirano da ne budu svjedoci šta se prevozili pitaj boga a podrazumijeva se .Odmah nakon počeo rat u Ukrajini.Sad kažite da Evropa i SAD nisu umiješani u sve ratove i plaćali da bi prodavali i istrišili oružje nagomilani koje se moralo istrošiti uništiti .Kao prehrambena roba kad pred istek onda stave oferta.Tako su i pasijim izdrkotinama prodali to oružje .Sjećal te se na puškama Made in Italy.

Pa dobro vise ameri,

dokle vise inzenjeriranja novih i novih virusa koji se onda isprobavaju na Afrikancima? Zar niste napali Saddama za izmisljeno biolosko oruzje? Zasto stalno proizvodite vase sopstveno, ali stvarno, ne izmisljeno?

stagod

Da bi vakcine prodavali za***** da im kupuju oružje da se istrijebljiju *****.Ko je lud nek nasjedne.I COVID je bio lažan obična jača gripa koju umadoh kao dijete 10 godina .Jak kašalj zapaljenje pluća visoka temperatura.I ne umrijoh već izliječih ibičnim aspirina antibioticima. A grdne pare se đake za vakcine.Znam kad je sve bilo zatvoreno u Italiji da se moralo taj dan sakriti u kuću pozatvarati sve i ne viriti ,a dok su policajci i vojska kontrolirali dal neko posmatra kolone ruskih kamiona vojnih i vozila izlazilo iza nekog okruga bolnice gdje nije bio niti jedan pacijent.ni osoblje sve je bilo evakuirano da ne budu svjedoci šta se prevozili pitaj boga a podrazumijeva se .Odmah nakon počeo rat u Ukrajini.Sad kažite da Evropa i SAD nisu umiješani u sve ratove i plaćali da bi prodavali i istrišili oružje nagomilani koje se moralo istrošiti uništiti .Kao prehrambena roba kad pred istek onda stave oferta.Tako su i pasijim izdrkotinama prodali to oružje .Sjećal te se na puškama Made in Italy. ka Opet izmišljaju neki virus šta misliš ti da počneš piti te lijekove što su ti propisali za šizofreniju?

/ Najnovije