Slavna američka glumica posjetila Kijev i srela Zelenskog: "Neka cijeli svijet zna šta se dešava"

2
Radiosarajevo.ba
Slavna američka glumica posjetila Kijev i srela Zelenskog: "Neka cijeli svijet zna šta se dešava"
Foto: Facebook / Jessica Chastain i Volodimir Zelenski

Američka glumica i producentica Jessica Chastain u nedjelju je posjetila Kijev, a tom se prilikom susrela i s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim.

"Američka glumica Jessica Chastain danas je došla u Ukrajinu. Za nas su ovakva gostovanja poznatih ljudi izuzetno vrijedna. Zahvaljujući tome, svijet će još više čuti, znati i razumjeti istinu o onome šta se događa u našoj zemlji. Hvala na podršci!", napisao je Zelenski u objavi na Instagramu.

Chastain je također posjetila dječju bolnicu Okhmatdyt u centru glavnog grada, pruživši bezrezervnu podršku narodu Ukrajine.Sa suprugom nedavno pozirao za Vogue

Pogledajte kako Oružane snage BiH vježbaju s američkim vojnicima

Pogledajte kako Oružane snage BiH vježbaju s američkim vojnicima

Jessica Chastain i Volodimir Zelenski
FOTO: Facebook: Jessica Chastain i Volodimir Zelenski

Zelenskij je nedavno, zajedno sa suprugom Olenom, pozirao za magazin Vogue, što su mnogi kritikovali na društvenim mrežama. U intervjuu su govorili o sebi, svom braku i ratu u Ukrajini.

"Uvijek sam voljela biti iza pozornice, to mi je odgovaralo. Dolazak pred svjetla pozornice teško mi je pao", rekla je Zelenska. Fotografije su izazvale mnoštvo komentara.

"Zar vi ne biste trebali pomagati svojoj zemlji, umjesto da se fotografirate za Vogue?", "Njihov narod umire, a oni se fotografiraju", pisali su oni nezadovoljni ovakvim medijskim eksperimentisanjem ukrajinskog predsjednika i prve dame.

Chastain je od poznatijih filmova glumila u ostvarenjima "Zero Dark Thirty", "Molly's Game", "A Most Violent Year" i drugim.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije