Situacija u Ukrajini sve napetija: Rusi testirali nuklearne rakete

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

307 Alka 27 Oluja

Kreće li to prava Ukrajinska Oluja, ili će im to biti samo spuvanac - vetrić iz gu**ce?

Vera

Na čiju će stranu Srbija, u slučaju WW3? Da li će na stranu bratske i pravoslavne i agresorske i fašističke Rusije, koja posle Krima hoće i Lugansk i Donjeck ili će na stranu Saveznika iz ww2, koje je naterala da je bombarduju 99g? Srpska vojska, ovog puta, ne može da beži sve do Krfa, jer je Grčka u NATO paktu. Samo da ne bude nepreglednih kolona Rusa iz Ukrajine za Rusiju! Zašto opet dozvolit to zlo, te kolone etničkog čišćenja, te slike za Rusku propagandu i medije da je vrte zauvek? To sve treba pobit, da budu kolateralne žrtve, da nema tih slika i te mržnje i.

21VEK

Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji u svojoj povelji piše: ...Ko god započinje rat zna da svaki rat neizbežno izaziva stradanje civila i da su civilne žrtve često brojnije od vojnih. Prema tome, onaj ko započinje rat unapred zna da će njegovo stanovništvo stradati, ali se svejedno odlučuje za rat radi ostvarenja nekih političkih ciljeva. A neuspeh u ostvarivanju tih ciljeva, gubitak rata i stradanje agresorovog civilnog stanovništva nisu nikada u istoriji bili definisani kao zločin suprotne strane. Nemoguće je da Srbija ne zna da ‘Oluja’ i ‘Bljesak’ predstavljaju, sa stanovišta međunarodnog prava, legitimne vojne operacije radi oslobađanja državne teritorije zaposednute od strane neke druge države uz pomoć pobunjenog lokalnog stanovništva. Celokupna međunarodna zajednica smatra te operacije legitimnim i u skladu s međunarodnim pravom, pa zato Srbija svojim nepriznavanjem tih operacija stavlja samu sebe s one strane međunarodnog prava...

Nukić

Pa nema samo Putin nuklearno oružje, ima ga i Francuska i Britanija i Amerika.... Neverovatno da idiot preti sa nuklearnim.

Istočni greh

Znate da je svo ovo neprijateljstvo između Rusije i Ukrajine krenulo, onda kad je Ukrajina proglasila autokefalnist Ukrajinske crkve? Neverovatno da su i Rusi spremali isti scenario, ko i Srbi 91g. Amerikanci i Britanci odmah otkrili, da su Rusi spremili video propagandu, kako "ustaše" u Ukrajini napadaju i ubijaju nedužne Ruse, na Krimu i Donjecku i Lugansku, a onda Rusija mora da šalje tenkove sa cvećem, da ih brani... Ma isto je to prokleto vizantijsko krivoslavno zlo, koje je i odvojeno i stvoreno zato da pokreće ratove i mržnju i zlo.

Učiteljica života

Onaj ko ne uči iz istorije, osuđen je da mu se ponavlja! Putin je uzeo Krim, a sada hoće sa separatistima da proglasi dve "Sao Krajne" u Ukrajini, Republiku Donjeck i Republiku Lugansk? Krajnje je vreme da krene Ukrajinska Oluja, samo da ne budu glupi ko Hrvati 95g jer treba da pobiju sve separatiste i njihove civile, koji ih u tome podržavaju! Baš onako kako je Tito uradio 45g a ne ko onaj krivousti 95g da ih pušta žive, da mu glume etničko čišćenje namesto da budu kolateralne žrtve. To nam je škola, za sve buduće ratove.

Katolik

Nemam ništa protiv toga, da si vizantijski krivoslavci drastično smanje broj.

Boziji Covek

Nemam ništa protiv toga, da si vizantijski krivoslavci drastično smanje broj. ka Katolik Dao ti Bog RAK i da kratko Vreme uzivas u njemu--_AMIN..::AMIN..:AMIN

Svi smo mi HORVATI

Najčešće prezime među Slavenskim narodima je Horvat (Horwath), a i hrvatsko prezime Novak, dok Srb ili Srbić nema niko, u Srbiji ga jedva ima. -Analiza gena je pokazala da je najveći odsto južnoslovenskog gena u Evropi eto baš kod Hrvata, a svi o tome ćute. -Poljski kardinal i učenjak Stanislav Hojus u 16 veku piše da je hrvatski jezik MAJKA SVIH SLAVENSKIH JEZIKA. -Legenda o ČEHU LEHU MEHU govori o tome da su Česi i Slovaci i Poljaci nastali od Hrvata koji su došli iz Hrvatske. -Konstanrin Porfirogenet piše da reč Hrvati znači "zemljovlasnici - oni koji imaju mnoge zemlje". -Možete li zamisliti šta bi srpski mediji pisali, ma kakvo bi to ludilo bilo, da je prezime Srb namesto Horvat najčešće Slavensko prezime... Croativ.net FASCINANTNO!? Ovo HRVATSKO PREZIME broj 1 je i u – još tri države!

VREME ČUDA

Znate da je pravo ime hrvatske himne, "Horvatska domovina"? Znate da je prezime Horvat najčešće u Hrvatskoj i Slovačkoj i drugo najčešće u Češkoj, a i ostalim Slavenskim zemljama? Znate li da u Izraelu, na svakom koraku imate reč Horvat, na svim arheološkim lokalitetima. Horvat na hebrejskom-izraelskom jeziku znači ruševina(drevna-arheološka). Ne zna se da li su to Hrvatske ruševine, ili su ih Hrvati rušili? Ali, kako je moguće da se o tome ćuti, jer neke su stare do 9000g... Horvat Kur, Horvat Uza, Horvat Qarta, Horvat Akav, Horvat Galil, Horvat Burgin, Horvat Hamama, Horvat Yatir, Horvat Berachot, Mesad Horvat Bor, Horvat Katsrah, Horvat Midras... internet stvarno treba zabranit?

/ Najnovije