Sin poznatog glumačkog para ubio pa raskomadao svog ljubavnika

0
Radiosarajevo.ba
Sin poznatog glumačkog para ubio pa raskomadao svog ljubavnika
Foto: EPA-EFE / Daniel Sancho

Youtuber i kulinarski chef Daniel Sancho navodno je ubio i raskomadao svog ljubavnika s kojim je bio na odmoru, a stravični detalji zločina zgrozili su javnost.

29-godišnji Daniel, inače sin španskog glumca Rodolfa Sancha Aguirrea i glumice Silvije Bronchalo, optužen je da je nasmrt pretukao 44-godišnjeg kolumbijskog plastičnog hirurga Edwina Arrietu Arteagu na Koh Pha Ngnanu prošle srijede, nakon čega su dijelove tijela, bokove i bedra, užasnuti mještani pronašli na odlagalištu smeća.

Zvijezda društvenih mreža stigla je u Tajland 31. jula kao turist, a prema navodima policije priznao je da ubio partnera tokom svađe. Pojavio se i pred sudom dok je policija zatražila njegov daljnji pritvor radi istrage, rekao je policijski general bojnik Saranyu Chamnanrat, piše Dnevnik.hr.

Nesvakidašnja situacija u Sarajevu: Isti tramvaj učestvovao u dvije nesreće u kratkom periodu

Nesvakidašnja situacija u Sarajevu: Isti tramvaj učestvovao u dvije nesreće u kratkom periodu

Daniel je snimljen dok ga je policija ispraćala na sud, a činilo se da je pred lokalnim novinarima rekao da žali zbog svega.

Prema pisanju stranih medija, navodno je izrezao Arrietovo tijelo na 14 dijelova prije nego što ih je bacio u more i na druga mjesta po otoku, a potom podnio prijavu nestale osobe. Uhapšen je nedugo nakon što su dijelovi tijela pronađeni na odlagalištu otpada na Koh Pha Nganu, otoku turistima poznatom po mjesečnim zabavama punog mjeseca, i priznao zločin. Iz policije su potvrdili da su DNK testovi posmrtnih ostataka pokazali da pripadaju Arrieti, dodajući da imaju i druge dokaze protiv Sancha.

U međuvremena je osvanula i snimka CCTV-a koju je prikazala lokalna televizija ThaiPBS, a na kojoj se vidi njih dvojica zajedno voze na motociklu samo nekoliko dana prije nego što su otkriveni ostaci tijela. Tajlandska policija je rekla da je istraga u toku dok se nastavlja potraga za preostalim ostacima.

Danielova porodica objavila je saopćenje tražeći maksimalno poštovanje, kako za njega tako i za cijelu porodicu, u ovim delikatnim i teškim trenucima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije