Sin američkog predsjednika otvoreno o ovisnosti i porodičnom životu

0
Radiosarajevo.ba
Sin američkog predsjednika otvoreno o ovisnosti i porodičnom životu
Printscreen / Hunter Biden, sin Joe Bidena

Hunter Biden, sin američkog predsjednika Joea Bidena, otvorio je priču o traumi za koju kaže da je dovela do njegove bitke s ovisnošću o drogama i alkoholu.

Njegova majka je smrtno stradala u automobilskoj nesreći 1972. godine, a brat Beau Biden umro je nakon dijagnoze raka mozga, prije pet godina.

Kako prenosi BBC, Hunter Biden rekao je da ga je Beauova smrt dovela do zaista mračnog i mračnog mjesta, ali da ga je otac toliko puta spasio.

Takođe se obratio nadzoru s kojim su se on i njegov otac suočili u radu sa ukrajinskom energetskom kompanijom Burisma.

Naime, Hunter Biden je bio direktor u odboru Burisme, dok je Joe Biden bio američki potpredsjednik i glavni čovjek Obamine administracije za američko-ukrajinske odnose.

Gledajući prema svojoj budućnosti, Hunter Biden je rekao da ovisnost nikad ne odlazi, ali da su mnogi ovisnici nastavili raditi nevjerovatno briljantne, sjajne, nevjerovatne stvari.

"Bilo je krajnje vrijeme da na ovisnost počnem gledati kao na pitanje mentalnog zdravlja, a ne na etičko ili moralno pitanje", rekao je.

"Moj otac je mlađi od mene u fizičkom i mentalnom svojstvu ... Ne znam nikoga ko ima više energije", ogovorio je Hunter na pitanje o mogućnosti da se njegov otac kandiduje za reizbor u 82. godini.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije